2777
2789
عنوان

شکم و پهلو

6191 بازدید | 12 پست

چطوری میرن 

بقیه اندامم نمیخوام لاغر شه 

الان دور کمرم ۷۶ هست

شکمم دارم 

چطور میشه ۷۰ شد 

شکمم خیلی کوچیک کرد 

باشگاه رفتم میگه برنج و نون نخور

میگه جوانه گندم نخور 

ورزش شکمم میگه فایده نداره 

فقط رژیم خب اینجوری صورتم خیلی لاغر شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فایده نداره

تنها راهش‌جراحیه

وگرنه صورت لاغر میشه و شکم بعد مدت ها بعد و با رژیم و ورزش طولانی لاغر میشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
فایده ندارهتنها راهش‌جراحیهوگرنه صورت لاغر میشه و شکم بعد مدت ها بعد و با رژیم و ورزش طولانی لاغر می ...

بابا میترسم از جراحی 

من ورزش خیل زیاد نمیرم چون بقیه اندام نمیخوا لاغر بشه واقعا 

سرکه سیب عالیه قرص امگا 3 هم خیلی خوبه من دور کمرم ۸۷ بود الان ۷۰ البته رژیم هم گرفتم

چطور تورو خدا توضیح بده

فقط امگا سه بخورم؟

رژیمت چی بود 

من ۶ سانت باید کم کنم بدون کم کردن بقیه جاها

عزیزم تو باشگاهتون درست میگن. این پک جوانه و... کاملا تبلیغاته فقط و اصلا ممکن نیست از نظر علمی به صورت موضعی چاق و لاغر شد. 

ژنتیک تاثیر داره البته. کل بدن باهم لاغر و چاق میشه و البته توی اکثر افراد (نه همه) شکم و پهلو دیرتر آب میشه حتی. یعنی نمی تونید چربی شکم رو اب کنید و صورت پر تپل داشته باشید

اینم از تناقض های زیبایی شناسی مدرن ایرانی هاست، که دوتا چیز متناقض رو باهم میخوان: شکم تخت و صورت پر. یا باید مثل دوره ی قاجار قبول کنیم صورت درشت پر تپل همراهش بدن چاق هم میاد یا اینکه مثل اروپایی ها و اکثر ادمای دیگه در حال حاضر دنیا قبول کنیم صورت لاغر هم زیباست. اون تعداد معدود هم که علی رغم لاغری صورتشون نسبتا پره، ژنتیکی و شانسیه. در نهایت به نظر من صورت ادم کمی لاغرتر باشه بهتره اما ادم به سلامت و ورزش و وزن مناسب برسه

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
چطور تورو خدا توضیح بدهفقط امگا سه بخورم؟رژیمت چی بود من ۶ سانت باید کم کنم بدون کم کردن بقیه جاها

اره من امگا۳ خوردم یکماه البته دکتر برام نوشت 

رژیم هم فستینگ و کالری نیاز روزانه منهای ۵۰۰ 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

سرکه سیب عالیه قرص امگا 3 هم خیلی خوبه من دور کمرم ۸۷ بود الان ۷۰ البته رژیم هم گرفتم

دور کمر ۷۰ ارزوم هست 

یک زمانی دور کمرم ۶۰ بود البته خیلیی لاغر بودم 

الان میخوام بقیه جاها پر بمونه حتی صورت

عزیزم تو باشگاهتون درست میگن. این پک جوانه و... کاملا تبلیغاته فقط و اصلا ممکن نیست از نظر علمی به ص ...

والا  خارجبا صورتشون پره بدنا لاغر 

اون صورت لاغرها هم صورتاشون پهنه تو ایران صورتا باریک و لاغره که اصلا زیبا نیست..