2777
2789
مامانم داست با بابام حرف میزد شنیدم گفت دخترای من چند ساله ازدواج کردن من هنوز نگفتم کیا میخواستنششا ...

ندارم مامانمم عین ماسته هیچی بلد نیس یادم بده تو خونه دارم میپوسم 

خیلی خوشگلم ها ولی هیچکس نمیبینه منو همش تو خونه 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه همه چی ب قیافه س؟ ی آدماییو دیدم قیافه شون کاملا معمولیع ولی ازدواج موفقی داشتن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
ميخواى كلّى دختر زشت بى پول نشونت بدم كه ازدواج كردن ؟ اونم چه شوهرايي

از نظر شما و من شاید زشت بودن

باور کن بعضی دخترا که از نظر اکثریت زشت هستن به یه سری مردا نشون میدی میگن این حوری هست خیلی زیباست  دید مردا فرق داره با ما زنها

در مورد بی پول بودن واقعا نمیدونم... ولی چند نفر رو میشناسم  یکیشون بی پول بود حتی قیافه شم به قول شما خوب نبود ، شوهرش تعمیرگاه داشت خیلی وضعش خوب بود ولی میگفت من از روز اول به خانومم گفتم پول تا دلت بخواد میدم بهت فقط نباید دخالت کنی  در امور شخصی من

حالا کار شخصیش چی هست اقاهه اخر هفته ها (مثلا) با دوستاش بیرونه ولی در واقع کجاست؟ بله. 

این یه نمونه بود یعنی منظورم اینه بعضیا ازدواح میکنن دهنشون رو میبندن تا فقط به بقیه نشون بدن شوهر خیلی خوب و سرتر داریم در حالیکه حق جیک زدن ندارن در واقعیت