2777
2789

همشم روش نباش

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری 😌

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

برو فالل یی چینگ هم بگیر 

فا.ل چینی ها هست ، همین الان هم تو سایت ها هست 

فا.ل یی چینگ ، روی یکی از دایره ها کلیک کن بعد نیت . 

یی چینگ  یا کتاب تقدیرات ، قدیمی ترین کتاب چینی ها هست که بهش اصطلاحا فالن.امه  چینی هم میگن 

فقط یادت باشه دو بار نگیری ، چون یی چینگ عصبانی میشه و احساس می کنی داری مسخرش می کنی

از همه بهتر تاروته بعدش پاسور و اوراکل 

لنورماندم بیشتر مشاوره ایه

قهوه و چای هم خیلی بسته به دید طرف داره چون تفسیر دقیق نداره و صرفا. روی نماده 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

سنگینیش چطور از بین ببرم؟

سنگینی نداره وگرنه من و همکارام پودر شده بودیم این یه حرف بی اساسه