2821
2789
عنوان

خسته از زندگی

154 بازدید | 21 پست

هیچ پناهی ب جز خدا ندارم .دلم میخواد یکی کمکم کنه ولی هیج کس ب فکرم نیست .با  کتکا و فحاشی‌های شوهرم تباه شدم .دوس دارم فریاد بکشم و از درد درونم بگم شاید ی نفر تونست کمکم کنه.

خدا 

مادر 

پدر

خواهر

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری برام نمیکنن .فقط جلوی همه فامیل آبروم رفته.

الهی بمیرام برات دعا میکنم برات ایشالا مشکلت حل بشه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

تنها نیستیداگه زندگی لعنتی منو ببینی دیگ اینجوری نمیگی

زن واقعا ساخته شده ک بدبختی ببینه ...من دیگ بریدم کاش راهی یاد داشتم میتونستم کاری کنم کاش یکی میتونست کمکم کنه کاش ی دارویی وجود داشت بهش میدادم ک مدتها نتونه از جاش بلند شه کاش کاش کاش

چقدر مهربونی .با دیدن پیامت اشکام ریخت .من خیلی سختی کشیدم خیلی. سنی نداشتم ک بدبخت شدم من

با خوندن پیامت بغض کردم  منم حالم بده ایشالا مشکلت حل بشه رفتم قم برات حتما دعا میکنم 😭💔