2777
2789
عنوان

در رویای پزشکی 😭

247 بازدید | 8 پست

بچه ها من سال کنکورم وضع روحی مساعدی نداشتم.. چند سال پشت کنکور موندم بعد به اصرار خانواده که گفتن دیگه پشت کنکور نمون رفتم یه رشته ی نامرتبط و الان ترم ۷ میشم . از رشته ی الانم خداروشکر بدم نمیاد ولی بازار کار نداره . از اینا گذشته من خیلی دوس داشتم تو جو پزشکی باشم .هروقت میشنوم شاگردایی که معدل دبیرستانشون از من خیلی پایینتر بود رفتن پزشکی دلم میگیره...

الان چی خوندی

هیچوقت نمیفهمی که تو نتونستی یا واقعا نمیشد💔... خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

چی میخونی گلم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شیمی

درباره شرایط لیسانس به پزشکی تحقیق کن من نمیدونم میتونی یا نه ولی تحقیق کن 

هیچوقت نمیفهمی که تو نتونستی یا واقعا نمیشد💔... خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

شیمی

میگن شیمی دارویی بخونی ادامه بدی بازار کارش خوبه 

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

پشت کنکور بودن فقط باعث فرسایش روحی و جسمی آدم میشه.‌...ببین تو اگه واقعا پای کار بلشی تو هر رشته ای میتونی موفق باشی نا امید نشو...منم تجربی بودم و اون موقع خیلی رویاها داشتم هنوزم که هنوزه انگار یه بخشی از ذهنم تو اون زمانه ولی الآن واقعا راضیم

چی بهتر از این که با رشته الانت اوکی ای

تو از خدا بخواه اون چیزی که خیره برات اتفاق بیفته