2777
2789
عنوان

احساس مبکنم دارم کور میشم

207 بازدید | 12 پست

چشام میسوزه چشم چپم قرمز میشه پلک هام به هم میچسبن از چشام آب میاد خیلی هم به سختی میبینم 

دلیلش اینه که روزی ۱۰ ساعت سرم تو گوشیه چون کتاب تست ندارم با گوشی کتاب تستارو میخونم و فیلم میبینم دلیلش اینه درمانش چیه کسی میدونه توروخدا بگید 

عینک بلوکات بخر میگن نور آبی گوشی رو که مضره برای چشم حذف میکنه . ورزش های استراحت چشم هم میتونی سرچ کنی

کتاب ها رو هم روی دیوار و شیپور سرچ کن خیلیا کنکور تموم شدند و با قیمت پایین میفروشن 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر یا داروخانه(حتما با پزشک داروخونه مشورت کن) شاید قطره ای چیزی بده

وقتی میخوای تو گوشی نگاه کنی بهتره نور اتاق روشن باشه چون اگه اتاق تاریک باشه خیلی ب چشم فشار میاد

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عینک میخرم ولی حس میکنم کور میشم خیلی ناراحتم وضعیتم خیلی بده

خیلی سخته منم به خاطر همین موضوع چشمام ضعیف شدن اگه تبلت داری با تبلت بخون نورشو بزار حالت مطالعه یا برو تو تنظیمات گرم کن نورشو

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙