2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم

2100 بازدید | 26 پست

دوستان دو هفتس زایمان کردم 

افسردگی گرفتم، همش گریه می کنم، دکترم به همسرم گفت باید خیلی هواشو داشته باشی، بنده خدا همش بهم میرسه همه جوره کلی بهم امیدواری میده ولی من اشکم دم مشکمه، بچمو می بینم گریه می کنم، دلم می خواد جای یکی دیگه باشم، می گم عجب راه سختی پیش رو دارم، تربیت و بزرگ کردن بچه 

شوهرم میگه ناشکری نکن انقدر ولی دست خودم نیست، دکتر بهم فلوکسیتین داده ولی هنوز نخوردم، شیر خودمم که ابکی و رقیق و بیخوده اعصابم بهم ریخته 

رویاهای نامعمول، انزال غیر طبیعی و دیگر عوارض جنسی، اضطراب، خشکی دهان، علائم شبه سرماخوردگی، بی خوابی، لرزش، حالت تهوع، عصبانیت، تعریق، خواب آلودگی، عوارض پوستی. عوارضشه 

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم افسردگی دارم الپرازولام برام تجویز کرد دکتر اصلا ی دنیای دیگست 

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷
اخي عزيزم يه همدم واسه خودت پيدا كن مادرت با خاهرت يا دوستت

خانوادم که هیچی 

دلم می خواد با دوستام که بچه دارن چند روز یه جا باشم، از اون دل خواستای بیخود که عملی نیست

یعنی نباید بخورم؟

عوارضش خیلی بده من خوردم خیلی حالمو بد کرد سیتالوپرام 40 میلی خوردم ، کلرودیازپوکساید ، سرترالین ، الپرازولام ، فلوکستین ، دیازپام هیچکدوم تاثیر ندارن باید خودت حال خودتو خوب کنی من سیتالوپرام 40 میلی میخوردم میوفتادم کف اتاق میلرزیدم فقط چشام بسته بود ولی میشنیدم فقققط میلرزیدم گنگ بودم گیج بودم خیلی روزای بدی بود امیدوارم حتی دشمنم اونجوری نشه

خانوادم که هیچی  دلم می خواد با دوستام که بچه دارن چند روز یه جا باشم، از اون دل خواستای بیخود ...

الكي قرص اينا نخور وقتي با دوستات نميتوني با شوهرت صميمي شو خاطره تعريف كنين فيلم ببين سريال ببين زياد فك نكن فكر كردن زياد ادمو داغون ميكنه

مهم نيس كه ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيستيم 😟
عوارضش خیلی بده من خوردم خیلی حالمو بد کرد سیتالوپرام 40 میلی خوردم ، کلرودیازپوکساید ، سرترالین ، ا ...

منم یه بار فلوکستین رو خوردم یادمه سردرد می گرفتم ولش کردم 

الكي قرص اينا نخور وقتي با دوستات نميتوني با شوهرت صميمي شو خاطره تعريف كنين فيلم ببين سريال بب ...

من حتی شبا دو ساعت پیوسته خواب ندارم به خاطر بچه وقت و حوصله غذا درست کردنم ندارم چجوری فیلم و سریال ببینم