2789

شرق تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

مترو سبلان اونجا یه باشگاه هست توش کلاس رقص داره

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

اسم باشگاه چیه؟ و اینکه شما رفتین خوب یاد میده؟

من نرفتم اسم باشگاه یادم نیست تو خیابون مدنی جنوبی یه باشگاه بیشتر نیست.......بعد از داروخانه فارس

سلام به همگی ، میخوام تجربه چندین سالم رو در اختیارتون بزارم،  من پیش اساتید زیادی رفتم برای رقص ، بیشتر محدوده شرق ، 

پیش آوا ، صحرا و ... ، هیچکدوم بدرد نمیخورن  خیلی آکادمی هست ، 

به پیشنهاد دوستم پیش مربی عزیزم بنام لیلی رفتم ، که امیدوارم همیشه برامون بمونه ، من رو عاشق رقص کرد ، بینظیره ، یجوری با رقص و موسیقی هماهنگت میکنه،  که به مرور میتونی بداهه رقصیدن رو یاد بگیری .

شمارش رو براتون میزارم چون میدونم دعای خیرتون میاد برام‌

۰۹۰۱۶۳۶۰۵۸۲ ، برید کیف کنید .