2777
2789

رب انار زدی؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من دیشب درستیدم برای اولین بار عالی شد....واینم بگم ک رب انار نداشتیم منم بجاش آب زرشک زدم با سس انار عالییی شد....واسه منم اولش ابکی بود یکم زیرشو زیاد کردم درشم کج گذاشتم قشنگ ابش خشک شد و جاافتاد با روغن فراوون

خدای مهربونم بابت همه چی شکرت شکررررررر💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💕💕💕💕
رب انار و رب آلوچه رو قاطی کردم ریختم توش🙈

عزیزم احتمال قوی از گردوته رب انار تلخش نمیکنه البته اگه رب انارتخالص باشه زود زدنشم تاثیری تو تلخی نداره از گردوته احتمالا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اخه اینجا فسنجون شیرین نمیخورن.. میترسم شیرین بشه

فسنجون فقط تررررررش 😋😋با احترام به به فسنجون شیرین خورا البته😚😊

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم احتمال قوی از گردوته رب انار تلخش نمیکنه البته اگه رب انارتخالص باشه زود زدنشم تاثیری تو تلخی ...

یاسی بنظرت یکم اگر شکر بزنم بهش امکان داره شیرین بشه؟ اصن هیچ راهی برا ازبین بردن تلخیش نیست؟!

اخه مهمون دارم😢😢😢😢😢