ریمااعتمادی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 عنوان خواستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست قراره بیان خواستگاریم اطلاع دارید درمورد مراسم های خواستگاری امروزی چطوره؟ مامانم میگه من توی اتاق باید باشم بعد مامانم پزیرایی میکنه اخر سر که چایی خواستیم تعارف کنیم من باید بیام بیرون سلام کنم و چایی تعارف کنم 😂 واقعا اینطوریه؟ کسی خبر داره ؟ 1403/06/12 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریمااعتمادی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 دمش گرمعقلی کرده بچهالان با خواستگارت اکی شدی؟ هنوز ندیدمش جمعه میان حتی اسمشم نمیدونم خیلییییی هم استرس دارم
haaastiiiiiiiiii عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 528 البته اشتباه نشه . ما رسممونه عروس میاد کامل از اول تا اخر میشینه. اما من شدیدا خجالت میکشیدم.
zrrrrrrrzrzrzr عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2436 از مام اپنه. چسبیده بودم به لباسشویی تا صداها رو بشنوم و دیده نشم . گاهیم یه چیزی جا ب جا میکردم حس ... وای مال ما هم اپنه پسره هم نشسته بود روبه روی آشپزخونه منم فرو رفته بودم تو سینک الکی ظرف میشستم😐😐😐😐😂😂😂😂😂
zrrrrrrrzrzrzr عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2436 هنوز ندیدمش جمعه میان حتی اسمشم نمیدونم خیلییییی هم استرس دارم استرس نداشته باشاولین خواستگاری استرس دارم بعدیا رو دیگه راه میوفتهبه نظرم تپ جلسه اول اگه گفتن صحبت قطعا صحبت کن هم باعث میشه که راه بیوفتی هم اینکه مردا رو بهتر بشناسی