ریمااعتمادی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 عنوان خواستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست قراره بیان خواستگاریم اطلاع دارید درمورد مراسم های خواستگاری امروزی چطوره؟ مامانم میگه من توی اتاق باید باشم بعد مامانم پزیرایی میکنه اخر سر که چایی خواستیم تعارف کنیم من باید بیام بیرون سلام کنم و چایی تعارف کنم 😂 واقعا اینطوریه؟ کسی خبر داره ؟ 1403/06/12 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zrrrrrrrzrzrzr عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2436 وایی گفتی خواستگاریموقع ورود خواستگار من و ابجیم کنار هم بودیم ک بشون خوشامد گویی بگیمبد مامانش بردا ... من خواهرم ازم سه سال کوچیکتره ولی همه فکر میکنن بزرگتره و مامانم اصلا نزاشت تو جلسه اول خواستگاری حضور داشته باشه😐😐
ریمااعتمادی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 والا جدیدا دیگه اهنگ میزارن طرف که میاد با رقص به استقبالش میرن 😂😂😂
ریمااعتمادی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 ما معمولا جلسه اول بیرون قرار میزاریم کافی شاپ جایی از اول نمیزاریم بیان خونه خواستگاری سنتیه این
ریمااعتمادی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 چه جوری اشنا شدین؟ کار پسره چیه؟ اشنا نشدیم اصلا تا حالا ندیدمش دوست مامانم گفت اوکیه بیاد خواستگاری واسم خواستگاری سنتیه
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25651 من خواهرم ازم سه سال کوچیکتره ولی همه فکر میکنن بزرگتره و مامانم اصلا نزاشت تو جلسه اول خواستگاری حض ... خوب کردین باباحالا من ابجیم شوهرم داره خب😂 •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ریمااعتمادی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 انشالله بسلامتی شیرنیش کو بزار بیان حالا ببینیم خوشمون میاد یا نه 😂😂😂
zrrrrrrrzrzrzr عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2436 خوب کردین باباحالا من ابجیم شوهرم داره خب😂 خب اون خوب بوده😐آبجی من مجرده اگه داماد اشتباه میگرفت چی😐😂😂😂و خواهر کوچیکم از همه مراسم خواستگاری یواشکی فیلم گرفته بود
ریمااعتمادی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 اره دیگه همینهالبته من چایی نبردم فقط میوه بردم😐😐😐😐انقدر برای تعارف کردن رفتم جلو که پایه ظرف می ... 😂😂😂😂
pancho عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 222 بزار بیان حالا ببینیم خوشمون میاد یا نه 😂😂😂 شاهد باشینا قول داده شیرینی بده
zrrrrrrrzrzrzr عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2436 😂😂😂😂 بابام گفت چادر بپوش من گفتم یت چادر میپوشم یا چایی میبرمو در نهایت هیچکدوم انجام ندادمبعد از تعارف میوه هم الکی مثلا خواستم برم تو اتاق که مامانم صدام کرد گفت بیا بشین 😐😐😐مثلا من خیلی دحتر خوبیم
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25651 خب اون خوب بوده😐آبجی من مجرده اگه داماد اشتباه میگرفت چی😐😂😂😂و خواهر کوچیکم از همه مراسم خواستگ ... دمش گرمعقلی کرده بچهالان با خواستگارت اکی شدی؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ریمااعتمادی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 227 مبارکه عزیزمبرا من که از اولش وایسادم کنار مامانم اینا دم در ورودی سلام و روبوسی . بعد رفتم اشپزخونه ... اشپزخونه ما اپن داره و مشخصه داخلش نمیتونم ک همش اونجا باشم ک
zrrrrrrrzrzrzr عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2436 دمش گرمعقلی کرده بچهالان با خواستگارت اکی شدی؟ اره تقریبا دیگه اوکی شده
haaastiiiiiiiiii عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 528 اشپزخونه ما اپن داره و مشخصه داخلش نمیتونم ک همش اونجا باشم ک از مام اپنه. چسبیده بودم به لباسشویی تا صداها رو بشنوم و دیده نشم . گاهیم یه چیزی جا ب جا میکردم حس کنن کار دارم 😂😂😂😂😂😂