2789
عنوان

سریال طوبی

83050 بازدید | 133 پست

دیگه حالم از این سریاله بهم میخوره 🤢🥴🥴

فخر الدین چقدر بیشعور بوده رفته طوبی رو گرفته 

زنی مثل آنیه رو که مهندسه هم وطنشه و ثروتمنده رو ول کرد راحت رفت با طوبی خل ازدواج کرد 🥴🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️💔

چقدر امشب سکانسش تلخ بود فقط گریه های آنیه خیلی اعصابم خورد کرد اون باید با فخر الدین ازدواج می‌کرد 

چقدر از دخترایی که میان معشوقه یک دختر دیگه رو میدزدن 

بیزارم و دلم میخواد ریشه کن شن اینجور دخترا طوبی با اینکه میدونست آنیه به فخر الدین علاقه داره ولی بازم خودش چسبوند به فخر الدین 😏🤢🤮🤮

چقدر دلم سوخت به حال آنیه 🤦🏾‍♂️😭❤️‍🩹❤️‍🩹😔😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه خلاصه ای از این سریال میگی لطفاا

داستان در مورد یه دختر ایرانی به اسم طوبی است 

طوبی دو تا خواهر داره و با پدر و مادرش زندگی میکنه

که این داستان زمان قبل انقلاب روایت میکنه دختر پدرش از اون انقلابی ها بوده که طی ماجرایی توسط ساواک کشته میشه و دختر هم فک کنم با پدرش همکاری داشته بعد مردی به اسم فخر الدین یه جورایی باعث قتل پدر طوبی میشه و طوبی به خاطر اینکه توسط ساواک دستگیر نشه مجبور میشه با فخرالدین از ایران خارج شه و به عراق بره

فخرالدين از اولش هم علاقه اى به آنيه نداشت

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
داستان در مورد یه دختر ایرانی به اسم طوبی است طوبی دو تا خواهر داره و با پدر و مادرش زندگی میکنهکه ا ...

آهااان دمت گرم مرسی

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍

مگه فقط آنیه مهمه؟؟خب فخرالدین اونو دوست نداشتبعدشم آتیه بچه دار نمیشه فخرالدین حق نداره پدر بشه!!!! ...

هر چی باشه خیلی سرتر از اون طوبی خل و حال بهم زنه 

دختره ی معشوقه دزد نچسب

هر چی باشه خیلی سرتر از اون طوبی خل و حال بهم زنه دختره ی معشوقه دزد نچسب

یعنی شما خودت حاضری با یه مردی ازدواج کنی ک هیچ کقت بچه دار نشی؟؟؟

عشق اونا ک دو طرفه نبوده 

این عواقب کراش زدنای الکیه 

ک خیلی رواج داره بین دخترا

فخرالدین در اصل هیچ علاقه ایی به انیه نداشت و هیچوقت قول ازدواج یا قراری برای ازدواج با آنیه نداشت و طوبی هم زیر پایه آنبه ننشست

و اینکه اگ سریال رو دیده باشین برادر آنیه شیص میخاد مال و اموال فخر الدین رو بکشه بالا و دشمن فخر الدینه یجورایی

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

بالاخره قرار بود باهاش ازدواج کنه تا ساعد و سعید بزرگ کنن ولی گناه داشت این بلا سرش اومد 🤦🏾‍♂️💔

من سريال رو كامل ديدم،قرار ازدواج نذاشته بودن

عشق آنيه يك طرفه بود

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
داستان در مورد یه دختر ایرانی به اسم طوبی است طوبی دو تا خواهر داره و با پدر و مادرش زندگی میکنهکه ا ...

و وقتی به عراق رسید 

میرن خونه پدری فخر الدین و اونجا برای مدت طولانی پیش نامادری فخر الدین که زن مهربون و دلسوزه و یه خواهر پرستار هم فخر الدین داشت و چند تا خدمتکار زن و مرد که همشون تو اون خونه زندگی میکردن این آنیه خانم هم در واقع با فخر الدین تو یه شرکتی کار میکنن که در واقع تو اون شرکته شریکن باهم و فکر کنم دوتاشون مدیر اون شرکتن آنیه خواهری داشته که با برادر فخرالدین چندین سال پیش ازدواج کرده بوده 

و دو تا پسر داشتن و طی ماجرایی خواهر آنیه و برادر فخرالدین میمیرن و پسراشون پیش آنیه که خالشون میشد و فخر الدین که عموشون میشد میموندن آنیه یه برادر بزرگتر از خودش داره به اسم شیث که از اون کله گنده های عراقی بوده