2821
2789
عنوان

ازدواج

192 بازدید | 27 پست

سلام خانومای گل 

یه چیزی خیلی اذیتم میکنه من خواستگار زیاد دارم ولی همرو با بهانه های مختلف رد میکنم این اواخر مامانم گیر داده چرا رو همه یه عیب میزاری دکشون میکنی 

ولی واقعیتش اینه من چندشم میشه از مردا😅

خصوصا از مسائل بعد از ازدواج و این داستانا، من خودم خیلی رو تمیزی حساسم امکان نداره بزارم بوی عرق بگیره بدنم هر روز دوش میگیرم و از لوسیون و بادی اسپلش استفاده میکنم ولی وسواس نیستم، میترسم طرف نظافت و بهداشت فردی ایناشو رعایت نکنه 

خلاصه این یه مورد رو مخمه نمیدونم چکار کنم با این حسم نسبت بهشون

میبینمشون میاد سراغم این حس اعصابم خورده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه فرد تمیز امیدوارم پیدا کنی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

وسواس فکری دارین 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

خوب بررسی کن میتونی متوجه بشی تو رفت و آمدها که تمیز هستند یا نه

آخه معمولا واسه مراسمای رسمی این چنینی طرف شیک و پیک و خوشبو میاد نمیشه فهمید 🙁

بعدم من مشکلم مسائل بعد ازدواجم هست 😭 حس میکنم کثیفن

عزیزم قرار نیست که چادر بزنن سرت بشینی سر سفره عقد بعد عقد تازه ببینی طرفت کیه!

یک دورانی هست واسه آشنایی، شما چندماه تا یکسال با طرفت باشی جهت اشنایی متوجه این مسائل و بهداشتش میشی

آخه معمولا واسه مراسمای رسمی این چنینی طرف شیک و پیک و خوشبو میاد نمیشه فهمید 🙁بعدم من مشکلم مسائل ...

نه اصلا اینجوری نیست همه رقمی میان من یه خواستگار این مدلی داشتم که به شدت تمیز بود تا بررسی نکنی نمیشه 

نگرانی که داری ازش حرف می‌زنی، درمورد یک مسئله ی خیلی مهمی به نام ازدواجه

چه خوای په نخوای یک روز که باید به ازدواجت فکر کنی پس منطقی فکر کن

مگر اینکه قصدت مجردی تا اخر عمر باشه