2777
2789
عنوان

خاله فوضول

101 بازدید | 10 پست

ی خاله دارم تو ازدواجم دخالت مبکنه تو همه کارا وای توهمه کارا  تو کاره همه دخالت داره هرچقدم بهش بگی دخالت نکن بازمیکنخ یعنی بهشم حرف میزنی میاد ک بزنه رابطمونم باهاشون یکم نزدیکه و داییام و همه طرف اونو دارن دیروز خاستگار منو دیده خوشش نیومده همش داره عیب میزاره روش یعنی ذوقمو کورکرده   بنظرتون چیکارکنم؟ 

گوش بهش نده ببین خودت چی دوست داری

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اصلا ولکن نیست من میدونم ک این خاستگارم خیلی خوبه ولی اون داره پیش همه خرابش میکنه

چی بگم والا حسود زیاد شده 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

شوهرش ی شهر دیگ زندگی میکنه این میاد تو شهرما خونه مادربزرگمه همش و همش دخالتتتت پنج ماه یبار میره ...

من بودم زنگ میزدم میگفتم خودت نمیتونی تحملش کنی میفرستی اینجا بچینه به زندگی ماها، غیرت نداری یکم جلوشو بگیری

تا به غیرتش بر بخوره نزاره بیاد 😂

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم