منم همین طور میمونم تو هم بمون مطمئنم سال بعد میترکونی(:
آره اگر بمونم بخدا رتبم خیلی بهتر میشه خانوادم دارن به هر دری میزنن که من برم دانشگاه بهم میگن باید بری شیمی محض من خودمو میکشم اگر این دانشگاه برم قطعا میکشم
آره اگر بمونم بخدا رتبم خیلی بهتر میشه خانوادم دارن به هر دری میزنن که من برم دانشگاه بهم میگن باید ...
نههه بمون تو بمونی مطمئنم سال بعد عالی میشی
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
ای کاش خانوادم بزارن میخوام بزارنم شیمی محض 😶😶😶😭😭😭😭 اگر دولتی برم تا دوسال محرومممم
حالا برعکس منو نمیزارن هیچی رو انتخاب کنم حتی اگر روزانه با سوابق قبول شی؟؟؟
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
اینو نمیدونم سوابقو بزار از مشاورم موقع انتخاب رشته بپرسم بهت خبر میدم
پیش کی انتخاب رشته میکنی ؟