2777
2789
ولی خب تا ۹۰ هزار کشوری اگه بتونی پرستاری آزاد میتونی بیاریاگه دوست داری فوریتم خیلی مناسب

من اصلااااااااااااااا شرایط آزاد رو ندارم 

هیچ چیز دولتی نمیارم دولتی؟

❄️

منم همین طور میمونم تو هم بمون مطمئنم سال بعد میترکونی(:

آره اگر بمونم بخدا رتبم خیلی بهتر میشه خانوادم دارن به هر دری میزنن که من برم دانشگاه بهم میگن باید بری شیمی محض من خودمو میکشم اگر این دانشگاه برم قطعا میکشم 

خیلی دارم دعوا میکنم که پشت بمونم 🥲

❄️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلااااااااااااااا شرایط آزاد رو ندارم هیچ چیز دولتی نمیارم دولتی؟

آره عزیزم فوریت آزاد خیلی کم داره

کلا با آزمون حتی با کاردانیم بازار کارش خیلی خوبه

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:
آره اگر بمونم بخدا رتبم خیلی بهتر میشه خانوادم دارن به هر دری میزنن که من برم دانشگاه بهم میگن باید ...

نههه بمون تو بمونی مطمئنم سال بعد عالی میشی 

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

ای کاش خانوادم بزارن می‌خوام بزارنم شیمی محض 😶😶😶😭😭😭😭 اگر دولتی برم تا دوسال محرومممم

حالا برعکس منو نمیزارن هیچی رو انتخاب کنم حتی اگر روزانه با سوابق قبول شی؟؟؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

اینو نمی‌دونم سوابقو بزار از مشاورم موقع انتخاب رشته بپرسم بهت خبر میدم

پیش کی انتخاب رشته میکنی ؟