همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی اگر سوراخ ریز بشه فقط با سونو معلومه چقدر حجم اب کم شده
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پس ینی اگه نشتی باشه آدم خودش زودی میفهمه درسته؟؟من خسته شدم دیگه ازاین ترشحات البته دکترم واسه پماد ...
بله عزیزم. نگران نباش
من فردا ۳۷هفته و ۱ روزم
بعدازطهر وقت سزارین دارم. خواهشا برا سلامتی پسرم و خودم دعا کن
از سرشب دارم گریه میکنم. دلم بدجور گرفته
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
بسلامتی عزیزم.قدم کوچولوت مبارک😘😘ایشالا ک زودتر حال جسمیتم اوکی میشه.من ک خیلی اذیتم ولی خبری ازدر ...
سلامت باشی
ان شالله ک ب دل خوش و تن سلامت زایمان میکنی. زایمان چ طبیعی چسزارین خیلی خیلی سخت و درد اور. ولی وقتی بچه تو بعل میگیری و شیر میدیش همه اش ب آنی از خاطرت میره
سلامت باشیان شالله ک ب دل خوش و تن سلامت زایمان میکنی. زایمان چ طبیعی چسزارین خیلی خیلی سخت و درد ا ...
آره واقعا.ب شدت منتظر همون لحظه ام برام خیلی دعاکن زودتر زایمان کنم.تحملی واسم نمونده دیگه.اکثرکسایی ک میشناختم و بامن هم هفته بودن زایمان کردن ونی نی هاشونوبغل گرفتن ولی من منتظرم میدونم هنوز وقت دارم ولی خب دست خودم نیس طاقت ندارم دیگه.