2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از این همه بلاتکلیفی

133 بازدید | 16 پست

نه هزینه های دانشگاهو دارم که ادامه تحصیل بدم و از اون راه وارد یه شغلی بشم

و نه سرمایه شروع یه کار آزاد دارم

(هیچ حامی و پشتیبانی هم ندارم)

بدجور موندم تو بلاتکلیفی

آخه قربون کار خدا، هدفش از خلقت من چی بود دقیقا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاطی بلدم تا الان پیش یه خانومی کار می‌کردماونم خونه ش رفت شهروسیله هیچی ندارم الان خودم کار کنم

برو بپرس جایی نیاز دارن به خیاط

میتونی آموزش بدی خیاطی؟

آموزش خیاطی بده ولی بگو درصورتی که خودتون چرخ خیاطی داشته باشین و خصوصی هم آموزش میدی

وام ضامن میخادوقتی طرف میبینه الان هیچی ندارم صفر صفرمچجوری بیاد بشه ضامن من

چه کاری بلدی اگه هنرت خوبه مثل کیک پزی یا پخت غذای خونگی ،خیلی خوبه به سرمایه نیاز نداره 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

برو بپرس جایی نیاز دارن به خیاطمیتونی آموزش بدی خیاطی؟آموزش خیاطی بده ولی بگو درصورتی که خودتون چرخ ...

مدرک ندارم که آموزش بدم،همه میرن سمت آموزشگاه‌های معتبر

بعد روستاییم یدونه خیاط اینجاس پرسیدم شاگرد نمیخاد از شانس من

رشتت چیه ؟اگه سرمایه نداری ازمون استخدامی بده یا نمیدونم این دوران توی فروشگاهای زنجیره ای کار کن حقوق بدی هم نمیدن واس یه دختر ... اگه هنری داری انلاین سفارش بگیر ..... دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور رفیق💚🌱

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

رشتت چیه ؟اگه سرمایه نداری ازمون استخدامی بده یا نمیدونم این دوران توی فروشگاهای زنجیره ای کار کن حق ...

دیپلم انسانی

عزیزی، حرفاتون بوی امید میده دوست عزیز 

دیپلم انسانیعزیزی، حرفاتون بوی امید میده دوست عزیز

من خودم دانشجوی مشاورم شرایط مالیم اوکی نیس اما ب امید اینکه میگذره این دوران نفس میکشم ... نان اور هستین ک انقد سختتون باشه ؟؟ 

میتونی پیام نور بخونی اگ کنکور نمیدی چونکه هزینه های شهریش کمتره و رشته ای بخونی ک بتونی جایی استخدام بشی چونکه سرمایه نداری و این که میتونی راحت درکنارش شاغل بشی جایی مشغول بشی واس فروشندگی 💚 فکرتو درگیر این نکن ک وای چرا اینجوریه چرا اونجوریه ... کلافه تر میشی ... 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

مدرک ندارم که آموزش بدم،همه میرن سمت آموزشگاه‌های معتبربعد روستاییم یدونه خیاط اینجاس پرسیدم شاگرد ن ...

فنی حرفه ای آزمون میگیرن مدرک میدن ولی فک کنم روستاتون نداشته باشه مرکز فنی حرفه ای

چه ساعتی کار می کنه نمیشه تو تایم هایی که کار نمی کنه چرخ خیاطی رو بهت اجاره بده؟

فروختن پیتز سرخ شده یا سبزی سرخ شده؟

یا اگه دوختن با سوزن و دست هم بلدی عروسک هم میتونی درست کنی ها

من خودم دانشجوی مشاورم شرایط مالیم اوکی نیس اما ب امید اینکه میگذره این دوران نفس میکشم ... نان اور ...

خوشبختم از آشناییت عزیزم

بله

توکل به خدا تا ببینم چی پیش میاد