2777
2789
عنوان

مشکل روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 116 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جن وجود داره ولی یه اتفاقاتی هم تو زندگی میفته خودش هیچی نمیگه

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

به حرف اون دوستمون گوش ندین عرفان حلقه ایشون مشکل روانی داره و باید با یه پزشک خبره درمان بهش و همچن ...

دکتر هم چند جا بردیم اخه نشده الان هم خودش و هم خانوادمون در عذابیم 

جن وجود داره ولی یه اتفاقاتی هم تو زندگی میفته خودش هیچی نمیگه

ن والا ما تا حرفی می‌زنیم قبلنا ک اصن مشکلشو گردن نمی‌گرفت و میگغت من خوبم و مشکل از بقیس 

جدبدن هم دبگه ما هم بیزار شدلم و اصن حرف نمی‌زنیم باهاش

دکتر هم چند جا بردیم اخه نشده الان هم خودش و هم خانوادمون در عذابیم

دارو اثر نکرد؟ مکه میشه شاید لج کرده 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

دارو اثر نکرد؟ مکه میشه شاید لج کرده

شاید یک کوچولو اثر کرده باشه 

مصلا قبلن داد میزد و خودش رو میزد و از موقع دارو دبگه این کارارو نمبکنه 

ولی در کل مشکل رفع نشده

معتاد به چی بود رفتاراش چطوری شد

چندسال شیشه میزد بعد گل هم اضافه شد دیگه بعد گل واقعا از هم پاچید عقلش کامل از کار افتاد 

رفتاراش خب عجیب غریب بود دیگه مثلا به همه شک دلشت از خودش داستان درمیاورد و سرش کلی دعوا میکرد مثلا میگفت زنش تو غذاش سم میریزه میخواد بکشتش 

بعد خودش یادش میرفت اینارو 

به شدت با همسایه ها مشکل داشت 

بیکارشد دیگه رفت سمت خلاف عرضه اونم نداشت گیر افتاد تو از زندان درومد بدتر شد جوری که شلوارشو میکشید پایین نشون میداد میگفت تو زندان کونم گذاشتن نمیدونم راست بود یا دروغ 

یه وقت میزاشت میرفت چند روز پیداش نمیشد بعد خودش میومد یا نمیدونست کجا بوده یا میگفت دزدیده بودنم از رفتاراش بخوام بگم کتاب میشه

لعنت خدا بر ظالم و کسایی که از ظالم حمایت میکنن بترسید که خدا تاوان خون مردم بیگناه رو ازتون میگیره 🩸🖤

چندسال شیشه میزد بعد گل هم اضافه شد دیگه بعد گل واقعا از هم پاچید عقلش کامل از کار افتاد رفتاراش خب ...

از اطرافیان نزدیکت بود؟وای چه وحشتناک ما هم یه معتاد داریم به شرش موندیم .اون قضیه تو زندان راسته منم شنیدم آدمای خیلی ناجوری تو زندانان

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون