2777
2789
عنوان

مشکل روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 116 پست
میدونم چه قدر سخته بابای من پیر شد از دست داداشش مخصدصا که بابام بچه بزرگ خانوادس پدرشون هم خیلی وقت ...

مامان بابای منم سرهمین قضیه خیلی جوش زدن درست بشو نیست حتی گفتیم خرج کمپتو میدیم برو ترک کن نمیره میگه جز قرص چیزی مصرف نمیکنم ولی ازحالاتش معلومه چیزای دیگم مصرف میکنه توخواب دستاش سمت بالا میره یا یه شبایی تاصبح نمیاد خونه 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم تاچه حد پیش رفته ولی مجرده

ایشالا که خدا یه راهی براتون باز کنه هم خودش نجات پیدا کنه هم شما

لعنت خدا بر ظالم و کسایی که از ظالم حمایت میکنن بترسید که خدا تاوان خون مردم بیگناه رو ازتون میگیره 🩸🖤

ایشالا که خدا یه راهی براتون باز کنه هم خودش نجات پیدا کنه هم شما

انشاءالله خدا به همه کمک کنه کار درست عربستان میکنه که ساقیا رو اعدام میکنن 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

ی سره هم خود بزرگ بینه و منم منم میکنه و ی جورایی غیر مستقیم میگه من مشکلی ندارم و مشکل از بقیس مگه ...

خب عاقبتش هرچیزی میتونه باشه 

همونجوری که یهویی تو ۱۷ سالگیش تغییر کرد شاید دوباره تغییر کنه شایدم تا آخر عمرش به عنوان یه انسان خارج از رده زندگی کنه نمیدونم 

تورم درک میکنم که نگران خودت باشی 

تو مسئول برادرت که نیستی باید زندگی خودتو بسازی 

بسپارش به مادر و پدرت 

از 16.17 سالگی اینجوری شد ماورا یعتی چی؟

مشكلات اينجوري از نوجواني شروع ميشه

متاسفانه استرس برا پسرا هم زياد هست درس و كنكور و سربازي و شغل و درامد.. اگه شرايط كودكي هم بد باشه يا مشكلات ژنتيكي هم داشته باشه وضعيت حاد تر ميشه

مشكلات اينجوري از نوجواني شروع ميشهمتاسفانه استرس برا پسرا هم زياد هست درس و كنكور و سربازي و شغل و ...

کلا ما نسلمون ی مقدار اعصابمون خورده ولی ن اونقد مصلا ی مقدار زود از کوره در میریم. 

کم کم همه یه مشکلات دست ب هم داد تا الان این بلا سرش اومده