2777
2789
عنوان

چهار روزه قهریم پیام بدم بهش یا ن

141 بازدید | 14 پست

دلیلش 

خونه ی مادر شوهرم یک هفته کار گر بود منم هی زنگ میزدم کار دارین بیام (عقدم) بعد مادرشوهرم میگفت داشته باشم بهت میگم  و.. خلاصه شوهرم یه روز اومد خونمون همینجوری حرف نیزد با خانوادم گفت اره تموم شده فردا چند تیکه نوکت میخوایم بشوریم منم گفتم بخوان میاد دنبالم فرداش دیر از خواب بیدار شدم با کنایه نوشته حداقل یه خسته نباشید بگو منم گفتم هم به خودت هم به مامانت گفته بکدم میومدی دنبالم بحث بالا گرفته گفت فردا شما هم کار داشتین بابای تو پسر نداره میبینی منم ناراحت شدم گفتم لازم نکرده تو نبودی بابای من خونه ساخته بدون پسر گفت نه منظورم اون نبود دوباره بخث بعد گفت اعصابم و بهم نریز قاتی کنم بد میشه از هیچ کسم نمیترسم بزنم زیر حرفم 😔 گفتم دمت گرم چقدر بی ارزشم که سر حرف چرت از ول کردنم حرف میزنی بعد شروع کرد من عصبی میشم قاطی میکنم نمیفهمم چی میگم عزیزم و... منم دیگه به قلب و اینا جواب ندادم الان ۱ روز و نیمه حرف نمیزنیم استوری میزارم نگا نمیکنم منم مال اونو نگا نمیکنم چیکار کنم الان 😑😑😔

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی..................باش تا خودش زنگ بزنه..............من بودم یک کلام از بناییشون و فرش شستنشون نمیپرسیدم...................چه برسه بگم بیام کمک.......اصلا خودتو وارد مسادل پیش پا افتاده زندگیشون نکن........................خانومیتو بکن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تو اصلا چرا میگی اگه کاری هست بیام وظیفه ای نداری از الان عادتوشن نده

همین چیزا حرمتها رو از بین میبره اصلا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنظرم اگ از الان اصلا انگار هیچی نشده با اون حرفای بدی ک زده کوتاه بیای دفعه های بعد راحت تر اینکارو میکنه 

ولی استوریش رو ببین ک یه نخ بدی بهش و اینکه اگ اومد اشتی بهش بگو نباید اسم بابات رو میاورده و اینکه نباید از بهم زدن رابطه حرف میزده بعد بهم قول بدین ک دیگ قهر نکنید دوستانه اگ اومد سراغت دیگ ردش نکن

اگر صحبتی با مادرشوهر داری و پاسخ می‌شنوی حتما محتوای مکالمه رو خیلی گذرا به همسرت بگو.

الان لطفاً نه تماس بگیر، نه پیام بده، نه استوری براش بزار هیچی. به این مسیله عصبانیت یک دفعه ای هم خیلی فکر کن.

به نظر من زنگ نزن؛ خودش باید پیش قدم بشه ...ولی وقتی زنگ زد یا اومد دیگه مسئله برات تموم شده باشه × اصلا دربارش حرف نزن؛ حتی اگه چیزی گفت بحثو عوض کن. 

اونا خاستن با این بحث اوقات رو تلخ کن تو جوری برخورد کن که اصلا برات مهم نیست و اوقات خودت و نامزدت رو تلخ نکن