2777
2789
عنوان

رابطه بعد عقد

251 بازدید | 15 پست

بچها کسی که بعد عقد رابطه داشتن 

واقعا کجا این کارو انجام میدن 😐 خونه دختر که نمیشه خونه پسرم نمیشه 

مگه اینکه تو عقد شب بری خونه پدر شوهرت شب بمونی 

و حالا یکی مثل خانواده من تو عقد این اجازه رو بهم نمیدن 

و از طرفیم نامزدم همیش میگه بعد عقد رابطه میخوام😑 

من اجازه نمیدم بهش ولیییی😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه باید باشه ولی سطحی نه کامل

میتونید برید هتل منزل مسافرت هر جا.... 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

چندماه قرارنامزدبمونيدچراهمسرت نميادخونه شمابمونه

عقد تا عروسی حداقل ۶ ماه 😐 نامزدم بیاد شب خونمون بمونه تو یه اتاق بخوابم باهاش ؟؟😐این چه حرفیه

خودت اتاق نداری؟بعد هم قرار نیست که داد و هوار باشه که 🙄

😐😐 واقعا شما روتون میشه نامزدتون بیاد خونتون شب برید پیشش تو اتاق بخوابید پیش باباتون روتون میشه همچین کاری😐

عقد تا عروسی حداقل ۶ ماه 😐 نامزدم بیاد شب خونمون بمونه تو یه اتاق بخوابم باهاش ؟؟😐این چه حرفیه

نكن اينجورى همسرت نيازداره كه گفت بهت مشكلى نداره كه تويه اتاق بخوابين پدرمادرت نميخابن پيش هم 

تو خونه خودمون

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

باز این روغنفکرا اومدن 

یکم به فرهنگ و قوانین خانواده ها توجه کنید همه مثل شما نیستن.. 

خواهشا هرکی هم ولنگ و بازه با یکی مثل خودش ازدواج کنه زگیل مگیلمتون برا خودتون باشه 

اسی بهتره دوران عقد رابطه نباشه چون معلوم نیست چی پیش میاد .. مگر اینکه خیلی از همسرت مطمئن باشی و اخلاق و رفتارش دستت اومده باشه یهو عوض نشه! 

ولی هتل و سوییت ایناهم میشه رفت بهداشتی تره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !