گیسو28 مدیر عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105505 عنوان کیا عفونت رحم داشتن؟بیایین جیگرا😊😊 | مشاهده متن کامل بحث + 3753 بازدید | 77 پست من دیروز معاینه شدم ماما گفت عفونت داری...بهم داکسی داد..و پماد واژینال..و آمپول ۴ تا😲😲ولی اصلا خارش و سوزش ندارم..ترشحم کمی خیلی کمی سبزه محوه..ولی بود نداره...فک نکنم اینقد باشه که دیگه آمپولم داده..نظر شما چیه؟🤔🤔🤔آمپولاش از این شیری ها هست بشدت درد داره..۲ تا دیروز زد دو تا گفت امروز😕😕😕آخه چرااا گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین” 1396/07/18 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو28 مدیر استارتر عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105505 خواهش میکنم این چ حرفیه ..وظیفه بود 😅😂😅 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گـــل_نرگـســے عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 994 سلام دم اذان صبح بود ی بجه دختر خیلی ظریف کوچولو بود ولی ی کوچولو لپای صورتیش قلمبه بود 😍خیلی ناز بود گفتم بچه کیه گفتن گیسو دیگه تو نینی سایت اخی چ خوشگله بیدار شدم برات صلوات فرستادم دلم روشنه این ماه باردار بشی 😍😘 💕 کنـــار تــ💗ـــو درگیــــر آرامشــــم 💕
زيباي_خفته عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2840 پرولاکتینمم ۴۰ بود..با رنج آزمایشگاه ۲۸.۵ دارو نداد گفت مشکل ساز نیست😕😕اینم بگم هر کس میومد معاین ... تا پرولاكتينت نرسه به رنج مجاز باردار نميشيدكترت عوض كنبا دو تا قرص مي رسه