2777
2789
عنوان

تجربه دانشجویی

106 بازدید | 16 پست

سلااام وقتتون بخیر و خوشی باشه..

حالا که بازار انتخاب رشته داغه لطف کنید تجربتون از دانشگاه ، خابگاه و شهر دور و نزدیک ، هزینه هاش ، اینکه تونستید دوران دانشجویی کار پیدا کنید یا نه برام بگید.

دلم میخواست برم فرهنگیان یه حقوقی باشه وابسته به خانواده نباشم صادقانه بگم خانوادمم ندارن خرجم کنن.کد ۵ خوردم برا گزینش با اینکه خودم واقعا آدم نمازخون و باحجاب و هرچی میخوان هستم بخاطر یه فحش دوسال پیش کد خوردم و خلاصه رتبه ام ۸۹۰ انسانیه. چی پیشنهاد میکنیو؟

.

فحش داستانش چیه؟کی دادی کی متوجه شدن؟چجوری شدن.

توی موبوگرام دوسال پیش تو ی گروه عمومی گفتم چیزخل حالا کلمه اصلیو ننوشتم دیگه🤣 گفت رو این شماره ک دادی استعلام گرفتیم خلاصه ب فنا رفتم

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی موبوگرام دوسال پیش تو ی گروه عمومی گفتم چیزخل حالا کلمه اصلیو ننوشتم دیگه🤣 گفت رو این شماره ک د ...

پشمامممم

من اینهمه حرف سیاسی زدم😐

شمارتو چه زمانی میدی؟

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
توی موبوگرام دوسال پیش تو ی گروه عمومی گفتم چیزخل حالا کلمه اصلیو ننوشتم دیگه🤣 گفت رو این شماره ک د ...

مگه میشه؟یعنی انقدر راحت دسترسی دارن؟من گند ترین فوشارو تو تلگرام دادم از ناموسی تا سیاسی😶😂

دور فرهنگیان خط بزنم ؟

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
مگه میشه؟یعنی انقدر راحت دسترسی دارن؟من گند ترین فوشارو تو تلگرام دادم از ناموسی تا سیاسی😶😂دور فره ...

اگه خطت ب اسم خودته حتما پاک کن هرجا پیام دادی خصوصا گروهای عمومی

اگه به اسم خودت نیس مهم نیس یه خط خام بخر بده بهشون

.

به درد نمیخورن آخه رشته هاشون خیلی بی بخارن

چرا خیلی هم خوبن 

حقوق 

مدیریت بیمه اکو 

علوم تربیتی 

خیلی هستن و...

اینا بورسیه میدن 

من سازنده ی مسیر خویشم، نه رهگذر راه هایی که دیگران ساخته اند.👸🏻✨☘️

چرا خیلی هم خوبن حقوق مدیریت بیمه اکو علوم تربیتی خیلی هستن و...اینا بورسیه میدن

دفترچه انتخاب رشته رو دیدم فقط رشته هایی مثل علوم سیاسی و باستان شناسی و ادبیات اینا بورسیه ان.

انقدم دلم از مصاحبه فرهنگیان پره خدا میدونه

.

دفترچه انتخاب رشته رو دیدم فقط رشته هایی مثل علوم سیاسی و باستان شناسی و ادبیات اینا بورسیه ان.انقدم ...

اعتراض بزن 

من سازنده ی مسیر خویشم، نه رهگذر راه هایی که دیگران ساخته اند.👸🏻✨☘️