2777
2789

من ۳ تا شیشه خوردم و با تجویز پزشک و هیچ اثری نکرد....شب اول ساک آماده کردم ک امشب دردم میگیره خبری نبود...و اینکه ۳ تا شیشه رو با هم نخوردم هر ۱ شیشه خوردم دو روز منتطر شدم بعد وکتر میدید خبری نیس باز میخوردم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۳ تا شیشه خوردم و با تجویز پزشک و هیچ اثری نکرد....شب اول ساک آماده کردم ک امشب دردم میگیره خبری ...

وآقا این که می‌گفت هر کی خورده زاییده

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   

خوبیش برام این بود ک ببخشید  روده هام تخلیه شد و موقع زایمان دفع مدفوع نداشتم....

آخرشم بچم با آمپول فشار دنیا اومد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

عزیزم یه چیز میگم بهتر از روغن کرچک و خیلی هم راحته 

اینو یه پزشک زنان و یه ماما با تجربه به ما گفت

زعفران اصلا رو با گلاب دم کن مثل دمنوش

اصلا اب نزن

فقط با گلاب دمش کن

بعد با عسل طبیعی مثل دمنوش بخور 

وآقا این که می‌گفت هر کی خورده زاییده

بخدا من نزاییدم....منم دکترم تعجب کرده بود‌‌‌‌میگفت دهانه رحم رو باز میکنه‌‌‌‌....من آخرش دخترم ۴۱ هفته دنبا اومد 

عزیزم یه چیز میگم بهتر از روغن کرچک و خیلی هم راحته اینو یه پزشک زنان و یه ماما با تجربه به ما گفتزع ...

یعنی باعث شروع زایمان میشه؟توروخدا اگه اثر داره منم به موقع بخورم 

بخدا من نزاییدم....منم دکترم تعجب کرده بود‌‌‌‌میگفت دهانه رحم رو باز میکنه‌‌‌‌....من آخرش دخترم ۴۱ ه ...

ای بابا چیکار کردید من الان ۲۶ هفته ام ولی استرس زایمان دارم  

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز