2789
عنوان

سایت فینو Finoads

215 بازدید | 5 پست

سلام، لطفا کامل بخونید

این تاپیک رو جهت اطلاعرسانی زدم

چند روز پیش توی یه گروه عضو کردنم،  که میگفتن: 

البته رایگان نیست
اشتراک یک ساله میگیریم
خیلی باصرفه هست چون پول اشتراک نهایتا تو ۵ روز درمیاد چون هر روز پول برمیداربم«

خب،  بعد من دیدم کل مکالمات گروه طبیعیه،  توضیح میدن به افراد و اونا هم ثبت نام میکنن و میگن داریم دلار درمیاریم،  من داخل گوگل سرچ کردم دیدم جایی راجع بهشون نگفتن کل__اه بردارن،  اعتماد کردم و شش میلیون و هفتصد پول زدم به نوبتکس و بعد به سایتشون،  اما از وقتی پول واریز شد براشون دیگه بعدش جوابمو ندادن، از گروه  حذفم کردن و بلاک کردنم،  

دارم دق میکنم،  شش میلیونم رو خوردن من به این پول نیاز واجب داشتم گفتم سود میکنم حتما؛؛؛

خواهشا اطلاعرسانی کنید و این تاپیک باشه تا هرکسی این سایتو سرچ کرد بیاد و پست منو ببینه گول نخوره

نمیدونم چه غلطی کنم پولم رفت😭

داخل گروه جوری صحبت میکردن انگار مثلا به نفر جدید اومده و واقعا ثبت نام کرده و دلار گرفته،  درصورتی که فهمیدم همش فیلمشون بود،  با اکانتای مختلف می اومدن این جوری صحبت میکردن که ماها اعتماد کنیم،  عکس و فیلم از گروهشون دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مدیون شما شدم واقعا مرسی از اینکه گفتین من چنوقت بود تو گروهشون بودم و پیاماشونو میدیدم ولی هم پولنداشتم هم سخت بود برام اعتماد امروز رفتم ببینم دیدم منو اندختن بیرون فک کنم از بس که سوال پیچشون میکردم بعدش اومدم اینجا سرچ کردم دیدم شما این پستو گذاشتین مرسی واقعا 

عوضش منم همین چن دیقه پیش یه نفر اومد تو یه گروهیگف نات کوین دارم کسی میتونه برام بفروشه گفتم شاید بلد نیست بزار بفروشم براش ازم تون به عنوان کارمزد گرفت بعدشم بلاکم کرد تا فیها خالدونم بخاطر سادگیم میسوزع 

من مدیون شما شدم واقعا مرسی از اینکه گفتین من چنوقت بود تو گروهشون بودم و پیاماشونو میدیدم ولی هم پو ...

آره داخل تلگرامم گروه زدم و رسواشون کردم، برای همین گروه و سایت جدید ساختن و اسمشو عوض کردن، الانم باز فعالن اما دیگه نمیدونم به چه اسمی،  همچنان با درآمد دلاری از تبلیغات دارن مردم رو گول میزنن