2789
عنوان

بازی منچرز

139 بازدید | 8 پست

دوستان که بازی میکنن دیشب رفتم دیدم کل حسابم شده ۵۰ سکه شب قبلش حدود ۱۸۰۰۰ سکه بود میشه هک شده باشه؟ ایمیل زدم بهشون هنوز جواب ندادن کسی بوده اینجوری شده باشه؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زیاد بازی باز نذاشتی که ادامشو بازی نکنی؟

خیر دو شب پیش بازی کردم معمولا یک دو بازی انجام میدم که تموم میشه تا حالا نشده حتی ترک بازی بزنم بعد دیشب رفتم کلا هیچی نبود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر دو شب پیش بازی کردم معمولا یک دو بازی انجام میدم که تموم میشه تا حالا نشده حتی ترک بازی بزنم بعد ...

نمیدونم اگه مطمعنی گوشیتو دست کسی ندادی که بازی کنه به پشتیبانی بگو آخه این چیزی نیست که ارزش هک کردن داشته باشه حتی سکه هم نمیشه انتقال داد

کاربر آقا
نمیدونم اگه مطمعنی گوشیتو دست کسی ندادی که بازی کنه به پشتیبانی بگو آخه این چیزی نیست که ارزش هک کرد ...

نه گوشی دست خودم هست حالا جواب ندادن هنوز احتمالا چون تعطیلات هست

سلام بلفی جان خوبینمن به کمکتون نیاز دارم برای عمل اسلیومتاسفانه اینستا و تلگرام ندارممیشه شمارتون ر ...

سلام ممنونم خصوصی پیام بدین بهم

سلام بلفی جان

رفیق قدیمی...خبری ازت نشد ک نشد یهو...

چه کار میکنی با خوش هیکلی و لاغری؟

منم رفتم عمل کردم ها.پیش دکتر رضایی

خداروشکر راضیم

توصیه های تو خیلی راهگشا بود برام

عاقبت_به_خیر# باشی هموطن

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
سلام بلفی جانرفیق قدیمی...خبری ازت نشد ک نشد یهو...چه کار میکنی با خوش هیکلی و لاغری؟منم رفتم عمل کر ...

سلام جانم 

خوبم خداروشکر 

چقدر عالی امیدوارم موفق باشی❤️