2777
2789
عنوان

فش های خوبی به شوهرم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 68 پست
هزار بار گفتم نمیشنوه بخدا مادرش انگار شریک زندگیشه و منم برا مسائل ج.نسیش

با فحش دادن فقط مادرش پیروز میدونه،چون مظلوم نمایی می‌کنه برا پسرش،برو مشاوره

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا متن اینجوریه 😐😂😂

خب منو شوهرم به همدیگه با الفبای ترکی یا آذری پیام میدیم ،اوتو میذاشتم خیلیا متوجه نمیشدن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
چون همیشه شوهرم خورد و خوراک و جیگر و ....میخره دور هم میخورن ،یعنی نمیدونن نمی‌برند، منم دوست ندارم ...

فحش دادن و بی تربیتی که نشد حل مساله 

مساله را درست بیان کن با خانوادش و از راه درستش حل کن 

فحاشی کردی حل شد ؟ نه الان مشکل شد هزار تا 

چون گارد میگیرن و تورو مقصر میکنن

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

اخه نمیدونی سره چیه تاپیکای قبلم اخلاق مادرشو گفتم بعد هرچی ساعت ۹ شب تا یک شب خونه خالشن منم نمی‌بر ...

دیگ تو خودت توانایی کنترل زندگیتو نداری و نتونستی از اول حد و مرزاتو مشخص کنی!

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اخه نمیدونی سره چیه تاپیکای قبلم اخلاق مادرشو گفتم بعد هرچی ساعت ۹ شب تا یک شب خونه خالشن منم نمی‌بر ...

چرافارسی نمیفرستی بهش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

با فحش دادن فقط مادرش پیروز میدونه،چون مظلوم نمایی می‌کنه برا پسرش،برو مشاوره

مآدرس همیشه پیروزه باور میکنی مچ خاله شو با یکی از مردای فامیل مادرش گرفت بازم از مادرش دفاع میکنه؟میگه اون مرده بخاطر ناهار شام فقط همون موقع ها میومده، منم میگم اون مرده میدونسته کی بیاد که خلوت باشه و وقت شام!!! حالا مرده شوهره دخترخاله شوهرمه، یعنی خاله با شوهره خواهر زاده،بازم حیا ندارن خواهرزادشم یه مدت قهر کرد بعد الان اشتین

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

خب نذار بره

میخای فحش بدی جون و اعصاب دعوا داری، نذارش بره دعوا هم شد  بشه

مادرش اومد با اونم دعوا کن

گوشی رو بردار از خجالت خاله و دختر خالم در بیابگو‌من راضی نیستم شوهرمو می کشید می برید

این بار بیاد میام در خونه تون جلوی همسایه ها آبرو براتون نمی ذارم

و خدا برای من کافیست.....

میخوای طلاق بگیری مگه😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ی سیاستهایی بازی کن بکش سمت خودت یعنی چی

نمیشه بابا هرکاری کردم نشده با اینا باید مث خودشون بود 

اینا احتمالا از اینان که این چیزا توشون عادیه،شوهرتم می‌ره حتما برا لاس زدن با اونا،بابای من چندسال پیش همینجور بود مادربزرگم رفت دختر خواهراشو ادب کرد و چنان بابامو تنبیه کرد که دیگه جرات نکرد بره،ولی تو متاسفانه مادرشوهرتم مشکل داره

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
خب نذار برهمیخای فحش بدی جون و اعصاب دعوا داری، نذارش بره دعوا هم شد بشهمادرش اومد با اونم دعوا کنگ ...

آبرو دارن؟ هیچی براشون مهم نیست ،