2777
2789
عنوان

فش های خوبی به شوهرم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 68 پست
یا حسین تو را شوهرت به چه گناهیی گرفته خدا عالمه فقط لطفا هیچ وقت بچه نیارررر بزار نسلت تمام بشه

تو همیشه اینجوری زود قضاوت میکنی؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکی؟ منم ترکم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

به مادرش چرا فوش ندادی؟؟؟

بیحیاس عه میاد جنگ.تو تاپیکام گفتم که ،الان اینارو که گفتم شوهرم تا شب میره برا مادرش میکه 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
اخه نمیدونی سره چیه تاپیکای قبلم اخلاق مادرشو گفتم بعد هرچی ساعت ۹ شب تا یک شب خونه خالشن منم نمی‌بر ...

عزیزم چقد حرص خوردیم بهش گفتی که از این مسئله اصلا خوشت نمیاد؟؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
جررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این جدید بود بخدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یکم از پایین میخوندم بعد یکم از بالا

به تاپیکای سم ذهنم اضافه شد🤣🤣🤣

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

فقط فارسی مینوشتی کافی بود دیگه بعد شوهرت چی جوابت داد

هیکی ننوشته مث این بچه خوردا چون میره به ننش نشون میده برهمین چیزی نگفته

چرا تورو نمیبرن؟ 

وقتی عروس اون عن خانم هست؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
عزیزم چقد حرص خوردیم بهش گفتی که از این مسئله اصلا خوشت نمیاد؟؟

هزار بار گفتم نمیشنوه بخدا مادرش انگار شریک زندگیشه و منم برا مسائل ج.نسیش

چرا تورو نمیبرن؟ وقتی عروس اون عن خانم هست؟

چون همیشه شوهرم خورد و خوراک و جیگر و ....میخره دور هم میخورن ،یعنی نمیدونن نمی‌برند، منم دوست ندارم اون دخترا براش قلیون چاق کنن و اینا ببین اینارو من پنج سال تحمل کردم دیگه نمیکشه اعصابم