2821
2789
عنوان

ازدواج مجدد

503 بازدید | 27 پست

نظرتون درمورد ازدواج مجدد چیه؟

من یک ساله جدا شدم تو این مدت خاستگار زیاد داشتم اما بخاطر دخترم قبول نکردم الان یه مدت با یه نفر آشنا شدم که بهش علاقه دارم ازم خاستگاری کرده ولی نمیدونم قبول کنم یا نه میترسم دخترم مخالف باشه یا لج کنه باهام بعضی وقتام که یکم درمورد این موضوع باهاش حرف زدم میگه حق نداری اسم ازدواج بیاری اگه شوهر میخواستی واسه چی از بابا جدا شدی دیوونم کرده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قراره تجدید فراش کنی

اول فرزندت را باهاش آشنا کن 

با هم و اون شخص بیرون برین

معاشرت کنید تا صمیمی بشه

هر بچه ای یکدفعه فردی وارد زندگیش بشه کُپ میکنه

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

چرا با یه مشاور مشورت نمیکنی؟

کی اینجا راهنمایی میکنه طوری ک به بچه ات آسیبی نرسه؟؟

این جا همه خودخواهن

این بچه معلومه از طلاقتون ضربه دیده

طاقت یه شوک دیگه رو نداره

باید با مشاور پله پله به ازدواج راضیش کنی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز