2821
2789
عنوان

دفع پروتیین

466 بازدید | 9 پست

سلام آزمایش 24 ساعته  ادرارم دفع پروتیین داشته عددش 250رنجشو زده 15 الی 150 برای این مقدار بستری میکنن یا دارو میدن؟ 

باشد که روزی عبور کند این رنجی که از آن ما نیست✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا دارو میدن فقط حتما بدو متخصص کلیه منم چند سال پیش همینجور بودم بعد مدتی خوب شدم رفتم تحت نظر دکتر کلیه عکس رنگی از کلیه برام نوشت گرفتم گفت بافت کلیم سالمه ولی کلیه هام کوچیکه که راستم کوچیک تراز چپم هست 

من دوروز مونده به زایمانم ازمایشم مثبت شد برام ختم بارداری زدن

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
من دوروز مونده به زایمانم ازمایشم مثبت شد برام ختم بارداری زدن

واقعا یعنی واسه دفع پروتیین ختم بارداری میدن؟

چون نزدیک زایمانته فکر نکنم مشکل خاصی باشه ولی تا میتونی رژیم غذاییتو کنترل کن من سابقه دفع پروتیین زیاد دارم و تا الان خدا رو شکر مشکلی برام پیش نیومده

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
چون نزدیک زایمانته فکر نکنم مشکل خاصی باشه ولی تا میتونی رژیم غذاییتو کنترل کن من سابقه دفع پروتیین ...

عزیزم فشارم خوب بود دفع پروتیین فقط حالا رژیم غذایی که میگی چیا نخورم 

عزیزم فشارم خوب بود دفع پروتیین فقط حالا رژیم غذایی که میگی چیا نخورم 

فوق العاده کم نمک و کم چرب سعی کن زیاد گوشت قرمز مصرف نکنی البته چون فشارت خوبه جای نگرانی نیست 

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792