2777
2789

مرسیی🍓⚘

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هیجا خود وزارت خونه تیپ بندی قانونی نکرده

فقط از لحاظ رتبه بندی که شامل موفقیت ها وتحقیقات وتعداد اعضا هیئت علمی ، رتبه بندی کردن،

ولی نمی دونم کجا ببینی، شاید بزنی گوگل بعنوان رتبه بندی 

دانشگاهای ایران، چیزی بیاد

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
ببین هیجا خود وزارت خونه تیپ بندی قانونی نکردهفقط از لحاظ رتبه بندی که شامل موفقیت ها وتحقیقات وتعدا ...

اقای صبوران من اشتباه گفتم بیاید یه تاپیک قبل این تاپیک ببخشید هرکاری کردم نشد تگتون کنم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اقای صبوران من اشتباه گفتم بیاید یه تاپیک قبل این تاپیک ببخشید هرکاری کردم نشد تگتون کنم

منظارت رشته های که لیست کرده بودی

اره راجبشون اگه میدونی برام بگو

هرکدومش خوب نیس تا حذف کنم 

راستی همه رو ازادو غیرانتفاعی میخام برم . دولتی نمیارم با رتبم همخونی نداره

راستی همه رو ازادو غیرانتفاعی میخام برم . دولتی نمیارم با رتبم همخونی نداره

بعضی‌ها را در انتخاب های آخر بزار