2777
2789

من با پست عادی زدم 4 5 روزه به دستم رسید

فک کنم ماهکس زودتر میرسونه قیمتشم بیشتره

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

زیر ۴ روز هرچند ممکنه یک هفته طول بکشه

برای جواب دقیق بهتره به سایتش مراجعه کنید و از پشتیبانی بپرسید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با پست عادی زدم 4 5 روزه به دستم رسیدفک کنم ماهکس زودتر میرسونه قیمتشم بیشتره

گلم وقتی داشتم سفارش میدادم دو تا گزینه اومد برام یکی سه شنبه بود(فردا) یکی هم پنج شنبه این هفته منم فردا رو انتخاب کردم حالا نمی‌دونم منظورش تحویل به خودمون بود یا پست. و اینکه حرفی از ماهکس و پست عادی نزده بود🤨

ساعت تحویل بهت میده ولی اگه قبل یه ساعتی باشه همون روز میارعمن یبار ظهر ثبت کردم همون موقع خورد یبار ...

من دیروز ساعت ۹ شب ثبت کردم امکان داره فردا بیارن؟؟؟

گلم وقتی داشتم سفارش میدادم دو تا گزینه اومد برام یکی سه شنبه بود(فردا) یکی هم پنج شنبه این هفته منم ...

نه اون تحویل به پسته

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من شهرستانم شاید واسه این دو مدل پست داشتم، شما فک کنم تهرانی آره؟ 

من تهرانم زمان تحویل میزنه وقتی خرید میکنی البته من گوشی خریدم شاید وسیله های دیگه اینجوری نیست

منم گوشی خریدم گلم.

آره زمان تحویل سه شنبه (فردا) ساعت ۱۳ الی ۱۴ زده بود

ولی من گیج شدم نمی‌دونم تحویل به پست رو می‌گفت یا تحویل به خودم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز