2777
2789
اهواز نبودم ولی بپرس

میخواستم ببینم چطوریه دانشگاهش

شما فرهنگیانی بودید 

درسا چطور بود ؟ساعت کلاسا

میشه مثلاً دوساعت بین کلاسا رو رفت توی خوابگاه حتی اونایی که ترددی هستن؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم ببینم چطوریه دانشگاهششما فرهنگیانی بودید درسا چطور بود ؟ساعت کلاسامیشه مثلاً دوساعت بین کلا ...

درساش واقعا اونجوری سخت نیست.

میتونی برنامه ریزی کنی و نمره خوبی بگیری. ساعت کلاسا متغیره. مثلا ممکنه از ۸ صبح باشه تا ۵ بعد از ظهر. بین کلاسا یکی دو ساعت یا بیشتر فاصله هست.

اگه خوابگاهی باشی راحتی. میری تو خوابگاه. من ترددی بودم. فاصله بین کلاسها زیاد بود و اذیت میشدم. میرفتم تو نمازخونه بخوابم که از سرما خوابم نمیبرد. تو خوابگاه هم نمیتونستم برم.خوابگاه گرم و راحت بود.

البته شرایط ترددی ها برای گزینش راحت تر بود چون هیچ وقت نفهمیدن من نماز نمیخونم. اگر خوابگاهی بودم میفهمیدن و اخراج میشدم.

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
درساش واقعا اونجوری سخت نیست.میتونی برنامه ریزی کنی و نمره خوبی بگیری. ساعت کلاسا متغیره. مثلا ممکنه ...

آها خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون راستی فکر نکنم اگه خوابگاهی بودین هم کسی می فهمید نماز نمی خوانید ولی خب حیفه نماز رو از دست بدیم باید سعیمونو بکنیم نمازامونو حتما بخونیم 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)