2777
2789
عنوان

من جوشام فقط با ی چیز خوب میشن

191 بازدید | 20 پست

فقط تونر نوتروژینا

مثل آب روی آتیشه برای من پوستمم جوش میزنه اینو میزنم 

بعد نهایت ۱ هفته صورتم خوب میشه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

وای من خیلی جوش میزنممم نمیدونم چیکار کنم

از نظر خودم چهره‌م همه چیزش خوبه به جز پوستم که خیلی نابودهههه

همیش جوش میزنم اگر پوستم خوب بود هیچوقت ارایش نمیکردم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من خیلی جوش میزنممم نمیدونم چیکار کنماز نظر خودم چهره‌م همه چیزش خوبه به جز پوستم که خیلی نابوده ...

من چند ساله اینو میزنم

اگ تونستی ژلش هم بگیر با تونرش 

محصول قوی هست ولی عالی. 

تونرش من ۲۹۰ خریدم 

ژلش فکر کنم ۲۸۰ گفت پول نداشتم قبلا داشتم خیلی خوب بود ولی میرم میخرم بازم در کل محصول خوبیه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
وای من خیلی جوش میزنممم نمیدونم چیکار کنماز نظر خودم چهره‌م همه چیزش خوبه به جز پوستم که خیلی نابوده ...

صابون گوگرد دار  بزن جا این همه محصولات شیمیایی که بدتر جوشارو خوب نمیکنه هیچ بدترم میکنه

عکسش را بزار منم برای دخترم بگیرم.

عکسش را بزار منم برای دخترم بگیرم.

ققط من از این سایت نخریدم 

از شهرم گرفتم 

از جای معتبر بخر 

تونرو چ زمانی میزنی؟؟

من صورتم اگ جوش کمتر داشته باشه همون روز ۱ بار

من چند ساله اینو میزنماگ تونستی ژلش هم بگیر با تونرش محصول قوی هست ولی عالی. تونرش من ۲۹۰ خریدم ژلش ...

وای اونوقت من نزدیک ۵۰۰ تومن دادم یه ذره کرم ضد جوش و لک پریم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ کاش اینا رو می‌گرفتم .

🪐🪐🪐

باشه.از داروخانه میگیرم.

ندارن لوازم آرایشی های معتبر فقط

دخترم پوستش چربهجوش های چرکی ریز میزنه. بعد خودش جلوی آینه دست کاری میکنه. این خوبه بگیرم؟ مرسی

اره عزیزم

فقط پوستش ک حساس نیس  

من ک خیلی راضیم بگیر

من اینقدر محصول پوستی گرفتم این فقط جواب بود

پوست رو مثل آیینه تمیز میکنه با پد بکشی متوجه میشی