2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعریف میکنی عزیز دلگرم بشیم

مادر همسرم سر یه بحث برگشت پشت سرمن بهم گفت پدرسگ و من شنیدم خیلی حالم بد شد چون من پدرمو از دست دادم سر همون قهر کردم و تا یکسال باهاشون رفتو امد نکردم بخدا بعد دو سال دخترش با همسرش دعواش شده بود کنار مادر همسرم نشسته بودم مادر همسرم داشت تعریف میکرد با گریه ک چرا باید دومادم ب پدر فوت شده من بگه سگ 

خدا جای حقه میگفتی بهش

ب مادرشوهرم نگفتم اما ب همسرم گفتم خدایش مادرشوهرم ادم بدی نیس خاهرشوهرم پرش کرده بود اون روز اونم عصبی شد و اینجور گفت منم شنیدم اما درکل دل شکستن تاوان داره شک نکن

ب مادرشوهرم نگفتم اما ب همسرم گفتم خدایش مادرشوهرم ادم بدی نیس خاهرشوهرم پرش کرده بود اون روز اونم ع ...

یکی رو میشناسم پدر یه یتیمی رو دراورده مالش خورد آبروش رو برد زندگیش رو خراب کرد تو کار خدا موندم چرا تاوان پس نمیده

تعریف میکنی عزیز دلگرم بشیم

راجع به یکی از اقوامه پدر خانواده فوت شد مادرشون موند با شش تا بچه کوچیشه سه ماهه بود بزگه دوازده ساله

بعد یکی از پولدار های شهرمون اومد زمین های کشاورزی پدر مرحومشون رو بالا کشید مادره بنده خدا هم نتونست ثابت کنه زمین مال خودشون بوده 

خدا شاهده ده سال بعد یارو پولداره اه نداشت با ناله سوادا کنه آخر سرم سرطان گرفت با فلاکت مرد

همه میگفتن این تاوان مال یتیم خوردن رو دیده

راجع به یکی از اقوامه پدر خانواده فوت شد مادرشون موند با شش تا بچه کوچیشه سه ماهه بود بزگه دوازده سا ...

خدا از دهنت بشنوه ایشالا ایشالا هر حاجتی داری بهت بده چقد به دلم نشست کامنتت