2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا که تجدید ندارع مگه سالیانه زیر ۱۰ تجدید نیست؟

نه خرداد ماه و چهارتاشو زیر ۱۰ شده بودم شهریور امتحان دادم ۱۰ الی ۱۵ شد اون ۴ تا بقیشم که زیر ۱۵ بودم

موفق باشی

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
نهم

وااااای دختر 

اخه هشتم که چیزی نداره چهار تا تجدیدی؟

چه بلایی سر خودت میاری قوی باش کار کن رو خودت داغون میشی تا دیپلم که 

ارزششو داره زندگیتو با خراب کردن درسای به این آسونی تلخ کنی به کام خودت اخه؟(((:

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

تا گوشی دستتون و ول میخورید تو فضای مجازی معدلاتون ۷و۱۲و۱۰میشه

چرا قضاوت میکنی ؟ تو هیچ میدونی من ژنتیکی مشکل اعصاب دارم ؟ تو هیچ میدونی من  مشکلات خانوادگی دارم ؟ تو میدونی من تو کودکیم چقدر ضربه و دیدم و سختی کشیدم ؟ نه ایناروو میدونی ؟ میدونی یا نه ؟ نمیدونی پس قضاوت نکن 

تصورشم وحشتناکه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز