من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 عنوان دبیرستان خوب اصفهان بگید بچه ها 3620 بازدید | 13 پست متوسطه دوم دخترونه غیرانتفاعی یا نمونه بگید هردوشون لطفا کدوم خوبه اگه میشناسید💙💙💙💙 دوکاربره 1403/06/12 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 یعنی لطفا اسم مدرسه بگید فرق نداره غیرانتفاعی یا نمونه دوکاربره
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1125 فرهنگ مفضلی دبیرستان آکادمی انسانیه و نمونه دولتینوایی برای تجربی و ریاضی و دولتی ولی خیلی خوبهههبهشت آیین *دولتی *تبریزیان*مکتبی قدیم*نمونه دولتی من خودم فرهنگ مفضلی درس میخونم
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 فرهنگ مفضلی دبیرستان آکادمی انسانیه و نمونه دولتینوایی برای تجربی و ریاضی و دولتی ولی خیلی خوبهههبهش ... رشتمریاضیهبه نظرتون زندی زاده نمونه دولتی بهتره یا امام صادق ریاضی یا امام باقر به ترتیب دوکاربره
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1125 رشتمریاضیهبه نظرتون زندی زاده نمونه دولتی بهتره یا امام صادق ریاضی یا امام باقر به ترتیب امام صادق نواییزندی باقر
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 فرهنگ مفضلی دبیرستان آکادمی انسانیه و نمونه دولتینوایی برای تجربی و ریاضی و دولتی ولی خیلی خوبهههبهش ... تبریزی و نوایی نمیشناسم💔ناحیه ۵هستش فکر کنم سر همین ازمونشو ندادم دوکاربره
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 امام صادق نواییزندی باقر ممنون پس همون امام صادق ثبت نام کنم؟چون زندی نمونست گیج شدم حیلیا میگن غیرانتفاعی خوب نیست دیگه هم میخوان سایتو ببندن برا ثبت نام😂💔 دوکاربره
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1125 تبریزی و نوایی نمیشناسم💔ناحیه ۵هستش فکر کنم سر همین ازمونشو ندادم ناحیه ۱ هستن خودم ناحیه ۱ درس میخونم
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 ناحیه ۱ هستن خودم ناحیه ۱ درس میخونم خیلی خوبه فکر کنم امام صادق تجربی هم ناحیه یک باشه قویه متاسفانه میخواستم بنویسم اطلاعات کافی نداشتم دوکاربره
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1125 ممنون پس همون امام صادق ثبت نام کنم؟چون زندی نمونست گیج شدم حیلیا میگن غیرانتفاعی خوب نیست دیگه هم م ... نمیدونم باز خودت ببین چطوریه حالا یه سر به نوایی بزن ببین چطوریه شرایطش اگه معدل خوب باشه شاید اوکیهامام صادقم من خیلی شنیدم خوبه
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 نمیدونم باز خودت ببین چطوریه حالا یه سر به نوایی بزن ببین چطوریه شرایطش اگه معدل خوب باشه شاید اوکیه ... دستتون درد نکنهههآره یه سر میزنم حالا معدلم اوکیهامام صادق تجربی خیلی عالیه منم شک نمیکردم اگه تجربی بودم ولی ریاضی چون مدرسش جداست یکم دو به شک بودم ولی فکر کنم بنیاد صادق همه با هم باشن دوکاربره
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1125 دستتون درد نکنهههآره یه سر میزنم حالا معدلم اوکیهامام صادق تجربی خیلی عالیه منم شک نمیکردم اگه تجربی ... آره اینم هست نوایی بین خیابون آذر و اردیبهشتع
shahsanaii عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 1 فرهنگ مفضلی دبیرستان آکادمی انسانیه و نمونه دولتینوایی برای تجربی و ریاضی و دولتی ولی خیلی خوبهههبهش ... شما هنوز فرهنگ میخونید؟