اگه اره چه ورزشی میکنین اگه نه چه ورزشی دوست دارین
من خودم عاشق بوکس و mmaهستم ولی متاسفانه خونوادم نمیزارن🙂
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
مجرد که بودم دان ۲تکواندو روگرفت بعداز ازدواجم دوسالی بدنسازی رفتم الانم خونه نشین وچاق شدم حال از ج ...
دیسپلین داشته باش دختر حیفه
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
بعضی شبا خواب رینگ میبینم😂 ولی چ کنم شرایطش نیست و سنمم داره میره بالا خونوادم موافق نیستن هم باشگا ...
اذیت میشی ولی ارزش داره
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
کلا بعداز زایمان دومم افسرده شدم بچم از بس اذیت میکنه شب تا صبح بلند میشه اصلا خواب خوبی ندارم کل روز رو منگ خوابم فقط پخت وپز وتمیز کاری میکنم و دراز کشم دوساله شبها خوب نمیخوابم کلا کسی کمکم نیست حتی بتونم آرایشگاه برم افتادم تو خونه
کلا بعداز زایمان دومم افسرده شدم بچم از بس اذیت میکنه شب تا صبح بلند میشه اصلا خواب خوبی ندارم کل رو ...
واقعا با بچه همه چی سخت میشه 😔
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
یکی از بچه ها تو همین تاپیک گفت با شبکه جم فیت ورزش میکنه