2777
2789
عنوان

ورزش میکنین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 37 پست
نه نمیکنمپول باشگاه ندارم

عزیزم تو خونه ورزش کن من خودمم نه پول باشگاه دارم و نه باشگاه درستی تو شهرستانمون پیدا میشه اگه هدفت کم کردن وزن و سایز و رو فرم نگه داشتن خودته تو خونه ورزش کن چیزی که بیشترین اهمیت و تو ورزش داره داشتن تایم و دیسپلینه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تی ار ایکس میرم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره بدنسازی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چطور بودد؟ من میخوام ثبت نام کنم🥲

عشق میخادددد عشقشو داشته باشی خیلی شیرینه من کتکایی که توی رینگ می‌خوردم کبودیای بدنم درد تنم همشون برام شیرین بود

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

حال روحیم خوب نبود اصلا و از طرفی فشار خانواده و درس دم مسابقه دیگه نرفتم

اتفاقا منم کنکوری هستم 🥲ولی چ کنم تا مشت نزنم نمتونم اروم بگیرم سر کتاب😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اتفاقا منم کنکوری هستم 🥲ولی چ کنم تا مشت نزنم نمتونم اروم بگیرم سر کتاب😂

اگه عشقشو داری برو و ولش نکن نزار مثل من حسرت بشه برات

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

دوازده سالهبدنسازی میرم

به به دختر قوی

تو خونه تردمیل میزنمنمیدونم ورزش حساب میشه یا نه🥴

همینم بهتر از چاق شدنه

اگه عشقشو داری برو و ولش نکن نزار مثل من حسرت بشه برات

بعضی شبا خواب رینگ میبینم😂 ولی چ کنم شرایطش نیست و سنمم داره میره بالا خونوادم موافق نیستن هم باشگاه بوکس تو شهرمون نیس تا نزدیک ترین باشگاه ۳ ساعت بین شهری راهه تنها کاری ک میتونم بکنم قبول شدن دانشگاه توی ی شهر دیگس ک ی قدم به هدفم نزدیک تر شم وگرنه چیز واضحیه که بوکس خود تمرینی به جایی نمیرسه