theah77 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 692 عنوان خانوما کمکککک 53 بازدید | 5 پست پریودم یه هفته عقب افتاده بود بعدش شروع کرد به لکه بینی ۱۰ روزه لکه بینی دارم الان خون سیاه و غلیظ شده ببخشید میگم یه جوری دونه های سیاه و بزرگه عین لخته ولی خونریزی روون ندارم چی بخورم😞مجردم خیلی وقت بود منظم پریود میشم نمیدونمچم شد این ماه😞 1403/06/12 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2314 رازیانه دم کن بخور گلم خوبه برای عادت ماهیانه تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
theah77 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 692 رازیانه دم کن بخور گلم خوبه برای عادت ماهیانه اره باید دم کنم الان دمنوش پنیرک و پونه کوهی میخورم ولی پریودم باز نمیشه😞🤦♀️
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2314 اره باید دم کنم الان دمنوش پنیرک و پونه کوهی میخورم ولی پریودم باز نمیشه😞🤦♀️ تخم شوید هم دم کن بخور عالی هست واسه باز شدن قاعدگی تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
theah77 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 692 تخم شوید هم دم کن بخور عالی هست واسه باز شدن قاعدگی مرسی عزیزم دستت دردنکنه کاش باز شه کلافم کرده تو این گرما🤦♀️
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2314 مرسی عزیزم دستت دردنکنه کاش باز شه کلافم کرده تو این گرما🤦♀️ انشالله که نتیجه میده گلم تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️