2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 71 پست
امیدوارم تا فردا قطع بشه دیگه.قرصامو ادامه بدم تا ۲۰ روز بعد قطع کنم و منتظر پریودی باشم وای از اینک ...

ببین فقط دوره های پریودی خودتو گرم نگه دار و گرمی بخور عسل و ژل رویال هم بخور یا کپسولش رواز داروخانه بگیر بخور بادکش گرم کن کاری نداره از اینترنت یاد بگیر 

من آنقدر یه مدت بود پری هام درناک شده بودمه تا حد مرگ میرفتم تنبلی هم داشتم خداروشکر خوب شدم 

به خودت برس انشالله رفع میشه 

نوشابه فست فودرو هم بزارکنار سردی اصلا نخور 

پنیر و خیار و گوجه و مرغ و….

ببین فقط دوره های پریودی خودتو گرم نگه دار و گرمی بخور عسل و ژل رویال هم بخور یا کپسولش رواز داروخان ...

خط آخرو کلا همش میخورم😅ژل رویال نمیتونم اصلشو تهیه کنم.اعتماد ندارم به خرید اینترنتی یعنی.

ممنون از راه کارتون.خبر بده بهم اگه باردار شدی خوشحال میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خط آخرو کلا همش میخورم😅ژل رویال نمیتونم اصلشو تهیه کنم.اعتماد ندارم به خرید اینترنتی یعنی.ممنون از ...

عزیزم تو هم باردار شدی خبر بده انشالله ،

خوشحال میشم 

انشالله خیلی زود زود خبر بارداریت رو بدی

انشاالله همین ماه مامان میشی عزیزم

مرسی عزیزم ولی دیگه فعلا اقدام نداریم دکتر برای همسرم دوباره آزمایش نوشته 

چند روز پیش رفتم پیشش گفت مورفولوژی یک درصد خیلی پایینه دوباره آزمایش بده ببینیم وضعیتش چجوریه ممکنه مجبور بشی ای وی اف کنی 

برام دعا کن 

مرسی عزیزم ولی دیگه فعلا اقدام نداریم دکتر برای همسرم دوباره آزمایش نوشته چند روز پیش رفتم پیشش گفت ...

الهی بحق فاطمه زهرا بی دردسر و بصورت طبیعی حس مادرشدنو میچشی عزیزم 

نگران نباش همسرت یه دوره دارو بخوره خوب میشه من پرسنل آزمایشگاهم و ازاین موردا زیاد دیدم

الهی بحق فاطمه زهرا بی دردسر و بصورت طبیعی حس مادرشدنو میچشی عزیزم نگران نباش همسرت یه دوره دارو بخو ...

ممنون از دعای زیبات عزیزم 

انشالله لطف خدا هرچی زودتر شامل حالمون بشه🥰