2789
عنوان

فکر کن

129 بازدید | 14 پست

توی خانواده بزرگ بشی همچی حجاب بعدش باید ازدواجت سنتی باسه مامان باباتم سر چیزای الکی گیر میدن ن میزارن سیبل برداری ن چیزی خلاصه ی پسره میاد تو رندگی که عین فرشته ها باهات رفتار میکنه جوری ک بابات باهات رفتار نکرده ولی میخاد بیاد خاستکاریت و تو نمیتونی باهاش اردواج کنی چون خانوادت  راضی نمیشن و میشه بری اونم میگ من تنهات نمیزارم حالا تو هرجور که  شده میخای ولش کنی تا خاتوادت اذیت نکنن 

شما اگ جای من بودید خانواده راضی میکردبد یا ولش میکزدید

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

ولش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان یه هفتس تلاش میکنم بره نمیره

بهش توضیح بده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
میگ شاید مامانت راضی بشه

بگوجرات گفتنش روفعلانداری

ولش نمیکردم خونواده نمیتونه به من تحمیل کنه ک با چه کسی با چه شخصیتی ازدواج کنم شاید انتخابخونوادم باخودم نبوده که زندگی دارهبم سخت میگذره اما انتخاب همسر باید باخودم باشه چون اونی که تا آخر همراه همستره نه پدرت ن مادرت ن خواهرت هرکسی یروزی میره.. اگ باانتخاب اونا ازدواج کنی دوفردا دیگ مشکلی تو زندگیت یپش بیاد اونا جوابگوت میشن.. مسلما اینجور خونواده ها چون آنقدر باحجاب سختگیرن میگن باید بسوزی بسازی تو زندگی متاهلیت..

منم خونوادم مخالفت میکردن اما ولش نکردم.. چون حس آرامش میکنم باهاش چیزای ک برای من ملاکا رو داره شاید از نطر خونوادت یچیزایی مهم باشه ک از نطر تو اهمیتی نداره یا یسری مساعل برای تو توی زندگیت مهم باشه که از نطر اونا اهمیت نداره

ولش نمیکردم خونواده نمیتونه به من تحمیل کنه ک با چه کسی با چه شخصیتی ازدواج کنم شاید انتخابخونوادم ب ...

تو ۱۸ سالت نیست مگه نه اگه سنت اندازه من کم بود ولش میکردی

چرا بچس سنش کمه مناسب ازدواج نیست شما چند سالگی ازدواج کردی

من ازدواج نکردم و نگفتم ازدواج کنه که خوب میبینه پسره باب میلش دوست باشن تا زمان ازدواجش برسه چرا از دستش بده برای عقاید خونوادش! 

من ازدواج نکردم و نگفتم ازدواج کنه که خوب میبینه پسره باب میلش دوست باشن تا زمان ازدواجش برسه چرا از ...

اوکب