2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودم کیک درست کردم و ژله وپفیلا و...

قرار بود خالش اینا تشریف بیارن که دقیقا ه

همون روز مریض شدن😤😏. مادرشوهرم اینا ساعت دوشب رسیدن کیکم سردشده بود

😤ولی کلی تعریف کرد ازم 😍😍😍کادو نگرفتم 

سلامتی بابام❤اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
چه محبت آمیز    

چه میشه کرد    اهل سوپرایزو کادو و مناسبت نیست..... منم چون نمخوام اذیت بشم مدل خودش شدم... ولی نقشه کشیدم خونه بزنه ب نامم که همه کادو نخریدن ها جبران شه خخخخ

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

من نامزد بودیم ی هفته بود اشنا شدیم ک تولدش بود ی دسته گل و ی کادو خریدم رفتم کافی شاپ دادم به اونا کیکم سفارش دادم 

بعد زنگ زدم اون اومد رفتیم داخل نشستیم کم کم کیک بعدم کادو و گل رو اوردن 

رومونم نمیشد اصلا ن نگا میکردیم ن رومون شد کیک رو بخوریم همه هم نگا میکردن من گفتم تولدتون مبارک اونم گفت مرسی 

باشوهرخوهرم بیردن بودم بعدسراز یه جای دیگ دراوردیم ب شوهرم گفتم بیا دنبالمون فلانجا بعد شوهرخواهرمم گفت من دیگ مزاحم نمیشم و رفت خونشون منم ازقبل هماهنگ کرده بودم با یه کافه یه میزو رزرو کردم کیک و دسته گل و کادو رومیز بود بادکنکاروهم زدم دیوار شام هم سفارش دادم گفتم ب وقتش بیارن اومد گفتم بریم این کافه رو نشونت بدم خییلی قشنگه گفت باشه رفتیم کلی سوپرایزشد اینم بگم تو بالکن کافه بودیم شب بود و هوادونفره😆

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...