یه کم فقط یه کم مطالعه کنین تو رو خداااا به دردتون میخوره من کلا همیشه یه هفته قبل پریودیم چون احتما ...
ببین یه موقع هوایی همه چی طبق پیش بینی خودمون پیش نمیره،من خودم چهار روز پریود بودم پاک شدم فرداش رابطه بدون جلوگیری داشتم چون میگفتم الان احتمال بارداری صفره،ولی همون ماه حامله شدم بار اول
یه کم فقط یه کم مطالعه کنین تو رو خداااا به دردتون میخوره من کلا همیشه یه هفته قبل پریودیم چون احتما ...
در تمام چرخه و مراحل رحم احتمال بارداری هست این که شما باردار نمیشید ببخشید که اینو میگم احتمالا یا تبنلی تخمدان دارید یا قدرت باروری خودتون و یا همسرتون پایینه اطلاعات غلط به کاربرها ندید لطفا
ببین یه موقع هوایی همه چی طبق پیش بینی خودمون پیش نمیره،من خودم چهار روز پریود بودم پاک شدم فرداش را ...
عزیزم قبل تخمک گذاریت رابطه داشتی معلومه امکان بارداری هست چون اسپرم تا چند روز تو رحم زنده میمونه و اگر تخمک تو اون تایم ازاد شه قطعا باردار میشی معمولا جنسیتشم دختره حتی
در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر! مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر
نه دیگه پریود شدی بعدش اما پیشاب اسپرم داره اگه شما خودت آمادگی داشته باشی و تخمدان قوی و پریود منظم احتمال بارداری با پیشاب زیاده .گول حرف خانمایی که میگن صد ساله جلوگیری طببعی میکنیم بچه هم نداریم نخور اونا تخمدانهاشون ضعیفه حالت عادی هم با کلی دارو باردار میشن.