2777
2789

راستش من خیلی وقته که تو این فکر افتادم که خودم رو تغییر بدم ولی هیچوقت نمیدونستم از کجا باید شروع کنم

اینجوری بگم که من کلکسیونی از مشکلات روحی و روانی و شخصیتی هستم و بشدت دارم ازار میبینم از این قضیه مثلا من اعتماد بنفسم داغونه عزت نفسم پایینه ادم مهرطلبی هستم(ینی کوچکترین ناملایمت و بی مهری از کسی ببینم حالم بد میشه )فن بیانم اصلا خوب نیست تمرکز ندارم که بخوام صحبت کنم و در کل شخصیت ضعیفی دارم و هزاران مشکل دیگه که زمان میطلبه گفتنشون

حالا من از شما میخوام که راهنماییم بکنین که چجوری خودمو از این منجلاب بیرون بکشم چون واقعا دارم اذیت میشم

من از خدا کمک‌‌خواستم

و‌خدا ادمای خوب سر راهم‌قرارداد

و کم‌ کم‌از‌اون‌آدم‌قبل فاصله‌‌گرفتم

فقط‌تا میتونی با قدرت انرژی. درونیت اشنا شو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعضیارو دارم، مثل زودرنجی، وابسته، عجول،، شوهرم اینحورم کرده، وخیلی دیگه،،، تا خودت نخای نمیشه،، خداروشکر انقد کشیدم،، چیزی که اذیتم مبکرد قبلا. ضعیفم میکرد الان قویترم کرده، از بی مهری وبی محبتی انقداذیت شدم که الان دیگه عادیه برام،، سعی کن برخلاف حست عمل کنی مثلا ناراحتی به زور خوشحال کن خودتو، گریه میکنی بخند، 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀