2777
2789
عنوان

زن داییم ادب شد

243 بازدید | 10 پست

چند روز پیش تاپیک زدم برخلاف تمام محبت هایی که مادرم در دوران بارداریش کرد بهش 

کلی محبت کرد پای تختش بود غذا مقوی درست کرد  مرغ و خروس محلی کشت اب جوجه کرد

گوشت گوسفند برد کباب کرد براش 

مراسم خواستگاری تا بچه دار شدنش کمک کرد هدیه عروسی سنگ تموم گذاشت شام بله برونش مادرم پخت 

قالی های خونه ما رو بردن براشون درحالی مادرم وسواسی بود و...

به مادرم گفته بود دوست ندارم کسی بیاد خونم مادرمم دیگه پاش خونشون نذاشت گفت به من چه دیگه بذار هرکاری دوست داره بکنه ( زن داییم مادرش فوت کرده و هیچکس دور برش نبود مادرم مدام کاراش می کرد بهش می رسید و... مادرم خودش مریضه ) 

حالا که دیگه کسی نبوده براش غذا درست کنه به بچه اش برسه 

ادعاش خوابیده فهمیده قضیه از چه قراره زنگ زده به مادرم چرا نمیای ؟ قهر کردی ؟ 

خالم می گه داییم به التماس افتاده  گفته کاش میومد این جا و...

داییم اینا کلا فازی هستن ادعاشون زیاده اون موقع عقد و عروسی کرده بودن فکر می کردن شاخ غول شکستن به هیچکس محل نمی دادن بعد موقع بچه دار شدنشون با همه دعوا کردن دلشون شکستن از خالم که ماما بود می رفت کمک دستش تا مادرم و....

حالا که ده روز گذشته باد غرورشون خوابیده تازه فهمیدن چی به چیه بقیه لطف می کردن میومدن بهشون رسیدگی می کردن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا دلشون حمال میخاد :/

مامانت چرا انقدر خودشو بی ارزش میکنه؟ آدمی ک زایمان داشته و کارای خونه ی خودش هست همینجوریشم احتمال هزارتا مشکل ارتوپدی داره

دیگ لازم نیست برای همچین قدرنشناس هایی هم کاری کنه 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب الان دیر نشده مامانت باز پاشه بدو بدو بره خودشو سبک کنه.

نه دیگه همه از دستش ناراحت شدن اون یکی زن داییم چقدر برای این یکی زحمت کشید 

ولی اینا باهاش بدرفتاری کردن اونم دیگه پاش نذاشته خونشون

اگرم بره فقط در حد یه نیم ساعت نشستن یه جوری عین عیادت 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
اینا دلشون حمال میخاد :/مامانت چرا انقدر خودشو بی ارزش میکنه؟ آدمی ک زایمان داشته و کارای خونه ی خود ...

اره دیگه مادرم تا حدودی متوجه شده همین که چند روزه پاش نذاشته اون جا پیشرفت بزرگیه 

تو رابطه بزرگترا دخالت نکن ...اونا زن داداش و خواهر شوهرن شما خیلی دورتری

حرف خنده دار نزن 

من بچه مادرمم اون زن برادرش هست اون رابطه اش خیلی دور تره 

در ضمن بزرگ تری نیست 

یه کوچول از من بزرگ تره 

من میدونم زن داییت چی میخواد ی خط در میون بیان کاراشو انجام بدن سریع برن خلوتشو بهم نزنن

تو خواب ببینه