2777
2789
عنوان

ای بابا

68 بازدید | 6 پست

بار سومه که امروز دارم این پستو میزارم کسی سر نمیزنه و منم نیاز ب راهنمایی دارم چون نگرانم

کسی تا حالا تجربه داشته؟

بخاطر کیست دو ماه تجویز شد یک ماه مصرف کردم بعد یک هفته ببخشید مقدارش خییلی کم بود. بسته دوم رو نخوردم و حالا تو حالت عادی که تو دوره هستم کلا قطع شده (در حد چن تا لک)

تا حالا سابقه نداشتم و قرص مرص اینجوری مصرف نکردم  

البته تو ۲۵ سالگی استفاده کردم بخاطررکیست ولی یادمه قطع نشد

تاثیر قرصه منم بعد خوردن قرص برا کیست اینجوری شدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر قرصه منم بعد خوردن قرص برا کیست اینجوری شدم

والا فکدشو نمیکردم ب خاطر بک بسته قرص تو یک ماه، دو ماه اینطوری بخاد بهم بریزه در حد قطع شدن!

منم از ترس بسته دوم رو نخوردم

والا فکدشو نمیکردم ب خاطر بک بسته قرص تو یک ماه، دو ماه اینطوری بخاد بهم بریزه در حد قطع شدن!منم از ...

من حتی تا چند وقت پریود نمیشدم یهو پریود شدم درد ناک بعدش خودمو بستم به گرمی 

تا تنظیم شد پریودیم رحم و میگفتن گرم نگه دار سردی ک نکنه کیست نمیگیری الان خیلی وقته کیست ندارم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من حتی تا چند وقت پریود نمیشدم یهو پریود شدم درد ناک بعدش خودمو بستم به گرمی تا تنظیم شد پریودیم رحم ...

چبا خوردی چند مدت؟ از چیا پرهیز کردی؟

برا منم دو ماهه در حد قطع شدن!

چبا خوردی چند مدت؟ از چیا پرهیز کردی؟برا منم دو ماهه در حد قطع شدن!

لبنیات و سردی جات اصلا نمیخوردم یکی دوماه 

به جاش تا میتونستم عسل و گرمی و اینا میخوردم دیگه حلوا درست میکردم خرما ارده شیره و کلی چیزای گرم بعدشم دیگه تو دوران پریودی سردیجات زیادی نمیخوردم پدمو تند تند عوض میکردم حمام میکردم سعی میکردم بهداشت و کامل رعایت کنم خداروشکر کیست نداشتم تو اقدام اول هم فوری باردار میشدم