2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم حق داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خیلی مقیدم، حتی جلو برادرشوهرام جوراب هم دارم، ولی جاریم به شوهرم دست میداد و اصلا برام مهم نبود.

شوهرمم مقید ، و نماز میخونه، خودش بعد یه مدت ، سعی کرد عقبتر وایسه، تا موقعیت دست دادن نباشه، اون بنده خدا جاریمم دوزاریش افتاد.

ولی واقعا از اول نه برام مهم بود، و نه حرفی زدم.

شوهرمو که خوب میشناختم و بهش مطمئن بودم

من با دست دادن مشکلی ندارمدست دادن خیلی فرق میکنه با دست زدن

من نمیدونم همسرتون از چه سنی با ایشون فامیل شده، ولی من به همسرم مطمئن بودم خودش مدیریت میکنه و یه راهی پیدا میکنه.

من خودم اگر جای همسرم باشم و اون بهم تذکر بده ، واقعا ناراحت میشم، چون حس میکنم به عقل و شعور من توهین کرده.

بخاطر همین چیزی نگفتم تا خودش مدیریت کنه.

در مورد همسر شما هم اگر تو سن خیلی پایین زن داداشش نبوده، باید خودش مدیریت میکرد

رفتار اون طبیعه و شما غیر طبیعی

رفتار طبیعی ولی تا زمانی که فرد راضی باشه لمس بشه 

همسر ایشونم معذب بوده خب پس رفتارش طبیعی نبوده بزور همرو لمس میکنه

دختر ناز مامان💖🍼

من نمیدونم همسرتون از چه سنی با ایشون فامیل شده، ولی من به همسرم مطمئن بودم خودش مدیریت میکنه و یه ر ...

اینو بگم که خونواده همسرم کلن حق رو به من دادن

الانم مطمئنم بردار شوهر کوچیکم ازدواج کنه دچار مشکل خواهند شد

خداروشکر همسر من باهاش صمیمی نبود ولی اون از رو نمی‌رفت چون خودم میدیدم

منم یهو نیومدم بهش حرف بزنم که

۶ ماه بعد از عقدمون وقتی دیدم همسرم بهش رو نمیده و اون همچنان داره ادامه میده دیگه خودم بهش گفتم

به نظرم چیزی بوده ک از مجردی شوهر شما بوده پس دلیلی نداشته شما بری و دخالت کنی باید همون اول می‌دیدی ...

دلیل نمیشه شوهرش بدش نمیاد زنشم بدش بیاد بعدم این چیزا تا عقد نکنی که متوجه نمیشی مثلا تو خواستگاری جاری میاد دست میکشه رو سر شوهرش که بفهمه 

یکی از جاریای من از قهر ک‌میومد واسه من قیافه میگرفت. انگار تقصیر من بود.‌اما باشوهرم با با روی باز ...

حالا اگه برگشت باهاش سر سنگینی شو 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند