2777
2789
عنوان

جشن شکوفه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 45 پست

میتونی شماره تماس اولیا رو بگیری از اونا بخوای برای تریین بیان کمکت و اونارو هم نماینده والدین کنی تو کلاست اینجوری خسته نمیشی 

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

ایده تزیین کلاس از نت بگیر یکی از تزیینات درباره الفبا و اعداد یک تا ده باشه خیلی هم شلوغش نکن با مق ...

ممنون عزیزم❤

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه ی جایزه که باتونیست باخود آنش آموزان پارسال پسرم اول بود150 گرفتندخودم هم معلم کلاس اولم امسال به والدین گفتندنفری 150قیمت پارسال پرداخت کنید واسشون یه جامدادی وسرکلیدی که اسم مدرسه روش حک شده بابستنی وکیک برای پذیرایشون معلم که نباید ازخودش هزینه کنه واسه جایزه

عزیزم یکم کاردستی و استیکر با کاغذ رنگی درست کن بچسبون درودیوار کلاس و برای در هم ی ی متن خوش آمدگوی ...

مرسی عزیزم از پیشنهاداتت❤

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

ببین عزیزم با یکی از والدین یا دونفر شون ارتباط بگیر وظیفه تو نیست بری کلاس تزئین کنی بگو ایده هارو از شاد میفرستم براتون درست کنید بیارید بچسبونیم کلاس خودت هم با هزینه خودت براشون مداد بگیر زیاد وسایل نخر پررو میشن کیک هم به عهده مدرسه بزار کلا اینجور کارهارو از والدین بخوای کمکت میکنن البته باید بشناسی به کی بگی که نه نگه 

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

میتونی شماره تماس اولیا رو بگیری از اونا بخوای برای تریین بیان کمکت و اونارو هم نماینده والدین کنی ت ...

برای جشن های دیگه قطعا همین کار رو میکنم. ولی این یکی رو دیگه مجبور شدم مسئولیت قبول کنم. 

معلم هم پایه هم داری؟

نه متاسفانه، تنها معلم کلاس اولی اون مدرسه هستم، اگه یه معلم کلاس اولی دیگه هم بود، میتونستم ازش کمک بگیرم. 

برای جشن های دیگه قطعا همین کار رو میکنم. ولی این یکی رو دیگه مجبور شدم مسئولیت قبول کنم.

عیب نداره خودتم ی چیزایی درست کن ولی جدی میگم الانم میتونی شمارشون رو بگیری درخواست همکاری کنی خودت رو اذیت نکن تو شاه اون کلاسی مدیر هم ببینه ارتباطت با اولیا خوبه برات خوب میشه پس زود ارتباط بگیر خودتم خسته نکن 

مثلا علامت های جمع و تفریق رو کارتونی بزار چندتا پروانه و چندتا کفشدوزک  یا میتونی شکل های هندسی رو به شیوه کارتونی درست کنی اینا به کتاب های اول هم مرتبط هست میتونی قطار اعداد درست کنی 

راستی باید برای گروه بندی هم ی چیزی درست کنی بچسبونی میتونی طرحشو بدی اونایی که بنر درست میکنن برات بسازن اینجوری مجبور نیستی هرسال بشینی طرح تشویقی یا گروه بندی بسازی 

عیب نداره خودتم ی چیزایی درست کن ولی جدی میگم الانم میتونی شمارشون رو بگیری درخواست همکاری کنی خودت ...

سرچ کنی تزئین کلاس میاره 

ولی سعی کن چیزایی بسازی که به کتاب و اون پایه مرتبط باشه که بتونی در تدریس ها ازشون استفاده کنی 

عیب نداره خودتم ی چیزایی درست کن ولی جدی میگم الانم میتونی شمارشون رو بگیری درخواست همکاری کنی خودت ...

ممنون عزیزم از ایده های قشنگت، حتما استفاده میکنم😘